-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar geçenlerde bi tren garında kızın biri acayip tanıdık geldi ya. Sanki 10 yıldır tanıyormuşum gibi.. Benim acelem vardı geçip gitmek zorunda kaldım ama kız da bana sürekli baktı o ara şaşkın şaşkın. Sanki o da beni tanımış gibiydi. Cidden günlerdir aklımdaydı ve artık sizlerle paylaşmak istedim.
İnternette bunu araştırdığımda karşıma paralel evrenle falan alakalı şeyler çıktı. Acaba size göre bu yaşanan şeyin nedeni ne ? Ya da çok merak ediyorum siz de benim bu yaşadığım olayı yaşadınız mı hiç?
88644
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazı insanlar birbirini tanımasa bile aralarında bir akım olur. Erkek veya kadın fark etmez demek ki aranızda pozitif bir akım oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zırvalara inanmayın. Çok önceleri görmüş olabilirsiniz, baska bir yerde karşılaşmış(bilinçdışı) olabilirsiniz, birine benzetebilirsiniz.. görmediğiniz lise ilkokul arkadaşlarinizdan biri olabilir. Insanlar insana bakar.. hele siz bir değişik bakmişşaniz ne bakiyo bu ya diyerek o da bir degisik bakar.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç birsey yok . Siradan herkesin hayatinda 1-2 kere basina gelebilecek bir olay. Paralel evren falan değil. Kendinizi, insan oğlunu bu kadar ciddiye alip tum herseyin bizim etrafimizda döndüğünü düşünmeyi birakin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
drake
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doga üstü olaylara inanmak yerine olabilir moduna gelin. Gecen benim de basima geldi o kadar tanidik bir yüz ki ama iste beyin o kadar gelismis birsey ki bazen yaptiklarina inanamiyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Node.js uygulama geliştirici
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Real karnasyon. Aslında tanıyorsunuz o kişiyi. =))))
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **