-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese hayırlı akşamlar dostlarım
İçinizden zaten her gün yemiyor muyuz dediğinizi duyar gibiyim :) Ama bugün cidden yedim.
Beni forumda bilen bilir, hemşirelik mezunuyum. Devlet personel başkanlığı üzerinden ilanlara bakarken birisi dikkatimi çekti ve bu ilan 5 ya da 6 Kasım'da yayınlanmıştı.
Ertesi gün biletimi 8 Kasım için aldım ve bugün gün içerisinde gerekli evrakları topladım. Kimlik fotokopisi, askerlik belgesi, mezuniyet belgesi vs..
16:30 civarı içime bir his doğdu ve tekrar siteye bakmam gerekti.. Bir baktım ki ilan iptal edilmiş ve personel alımı kapatılmış..
Uçak biletini iptal etmeme rağmen ücretin tamamını alamadım ve tüm bunların yanı sıra emekler çöp oldu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Her şeyde bir hayır vardır. Allah bir kapıyı kapatır birisini açar. Kafan rahat olsun canını sıkma.
9 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
Codesign
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
#Security Researcher
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sıkmayın canınızı olacağı varmış üzülecek bir şey yok Allah büyüktür bir kapı kapanır bir başka kapı açılır inşallah.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sıkmayın canınızı bunlar gelip geçici şeyler. Bir bakarsınız beklediğinize mutlu olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Devlet sizin bileti thy'den alma ihtimalinizi sevmiş olmalı. Yoksa külliyen zarara uğratılmamız için her şey yapılıyor. Bir düşüncesizin eserikliğinden iptal olmuştur ve sonrasında "ben insanların nelerine mal olurum (emek, zaman, para)" diye düşnülmemiştir.
Hakkınıza hayırlısı olsun. Biz de az sille yemedik çark–ı felekten, devr–i devrandan ve ala'üd devleden. =»
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Oyyy oy oyy... çok degerli arkadaşım hayattan yediğiniz sille bununla kalsa keşke, yaşınız kaç bilmiyorum ama bir ömür bununla karşılaşacaksınız... hatta en yakınlarınizdan sille yiyeceksiniz... mesela ben hayatımın bir döneminde "sille manyağı" :) olmuştum... eş, dost, akraba, ana, baba, iş arkadasları vs vs... aklınıza kim gelirse... gönlünüzü ferah tutunuz... Allah can sağlığı versin silleler ile mücadele etmesini bilmek lazım :) sağlıcakla kalın. ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Sen sıkma canını kardeş, belliki o ilanın yeri hazırmış. İş için değil, adam için açılmış bir ilanmış - adamı almışlar, kapatmışlar :)
Genç adamsın, yeterki Allah sabır ve ömür versin. Daha çok güzelleri çıkar karşına. :)
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET