-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Merhabalar,
Hazırlık öğrencisiyim. Birşeyler öğrenmek ve yazı yazabilmek için blogger üzerinden basit bir site yapayım istedim. Hem kendimi biraz zorlar hem öğrendiklerimi birazda denemiş olurum diye. Gelir amacım vs yok sadece birşeyleri öğrenmek amacım.
Seviyem başlangıç seviyesi. Sizce böyle birşey yapmam doğru olur mu? Yazdığım yazıları okuyup hatalarımı düzeltmem konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Neden doğru olmasın ki :) bence mükemmel bir fikir. Ama yazmanın yanında okumanı ve dinlemeni daha da çok tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Hocam şuanlık fazla bir gramer ve kelime bilgisine sahip değilim. Dinleme konusunda az çok anlamaya çalışıyorum. Okuma konusunda da birazcık zorlanıyorum :)
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aynen mantıklı . Bir konu üzerine yazı yazmaya başladığında , bildiğin kelimeler belli süre sonra tıkanacak . Haliyle bilmediğin yeni kelimeler kullanmak isteyeceksin . Bu da seni öğrenmeye itecek . Böylelikle yazdığın için çok daha akılda kalıcı olacak . Ama bir yerde okumuştum . Yazarken klavye değil de el yazısı ile yazarsan çok daha etkili oluyormuş , öğrenme açısından
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Marstyson adlı üyeden alıntı
Aynen mantıklı . Bir konu üzerine yazı yazmaya başladığında , bildiğin kelimeler belli süre sonra tıkanacak . Haliyle bilmediğin yeni kelimeler kullanmak isteyeceksin . Bu da seni öğrenmeye itecek . Böylelikle yazdığın için çok daha akılda kalıcı olacak . Ama bir yerde okumuştum . Yazarken klavye değil de el yazısı ile yazarsan çok daha etkili oluyormuş , öğrenme açısından
Hocam ben şimdi şöyle düşündüm. İngilizce saç siteleri felan baya popüleritesi yüksek. Anahtar kelime arattığım zaman bir sürü yazılmış içerik bulabiliyorum. Bu konu üzerinde yazmaya çalışayım ve tıkandığım zaman açar biraz göz gezdiririm acaba neleri nasıl yazmışlar, ben nasıl yazabilirim diye.
www.tayfunguler.org