-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yaklaşık 15 gün önce bu siteden turker71 adlı kullanıcıya Backlink çalışması yaptırdım. Çalışma sonrasında siteye gelen ziyaretler düşmeye başladı. 1. sayfada çıkan yazım 5. sayfaya geriledi günlük 200 ziyaretci alırken şimdi sosyal medyaları zorlarsam 50 kişi anca geliyor organik aramalar 600 yazı olmasına rağmen ( hepsi güncel ve kopya yok ) 20 kişilere düştü
Arkadaşlar çok bilgi sahibi değilim ne yapmam gerekiyor yardım veya fikirlerinizi rica ediyorum.
Muratcamoglu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çalışma sonrası olduysa backlinkleri inceleyin. Sitenizle alakalı olan, kaliteli siteleri bırakın, diğerlerini reddet yapın...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sitenizi açalı ne kadar oldu? Ayrıca "2 TL den başlayan fiyatlarla" ne kadar yararlı bir backlink alabileceğinizi düşündünüz anlamadım. Katmer olmuş 3 TL.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mesleksiz
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mayıs ayında açtım Eşekliz bizde haklısınız
Muratcamoglu.com
rws
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
kimyager
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ne kadar backlink aldınız, ne kadar sürede aldınız, aldığınız linkler sitenizle uyumlu muydu?
uyuk ihtimalle bunlardır sebeb
wordpress-html-css-web işleri yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam burda arkadaş otomatik backlink oluşturan ücretsiz sitelerden size whios backlink oluşturmuş. bu backlink sitenize tabi ki zarar verir.Otomatik sistem 10 dk içinde 2000 site site isminizi aratıyor.Böyle çalışmalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. search console üzerinden kontrol ederek backlinkleri reddedebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
68 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bir kac saat once baska bir basliktaki yazina verdigim cevapta yazanlari uygula eski sirani alirsin ve gecersinde tekrar. birde o adamls yaptigin ordan gelen tum backlinkleri kaldir reddet gitsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
68 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink calismalari gereksiz, bos ve zararlidir. Bana gore Sosyalmedya sitelerine eklenen linkler backlink hizmetlerinden cok ama cok daha etkilidir.
Backlink satisi alimi sadece para tuzagi. kisa vadede iyi sonuclar verebilir ama uzun vadede kesinlikle sonucu husran olacaktir.
Nitekim profesiyonel seviyede ayda en az 10.000₺ verilmeyen seo paketleri de bos ugrastir. Paranizi seocuyum diyenlere kaptirmayin.
%* İndirim, baslangic paketi, merhaba paketi gibi 50, 100-200₺ ile uzun vadede hicbir kazan elde edilmez.
kulaktan dolma bilgilere inanmayin. SAYGİLARİMLA.
NOT:Şahsi fikirlerimdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.