-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar, sitemi açalı 2 aya yaklaşıyor ve bugün uğraş verdiğim iki kelimede ilk sayfaya girdim (aylık 60-70k) ama sorun şu; bu kelimeme 3-4 backlink var ve bu siteler kalitesiz sayılır durumda olduğu için disavow aracı ile reddettim. Acaba linkleri reddetmem omaylanınca sıralamamda düşer miyim? Düşme ihtimalim varsa link reddetme talebimi nasıl geri çekerim?
Dikkat : Sadece gerçekten bilgisi olanlar yazsın bende uzun süredir bu işi yapıyorum ama ilk defa bu aracı kullandığım için soru soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Deneme yanılma yöntemi hocam bakarsın daha iyi olur bakarsın daha kötü olur.
Ancak linkler kalitesiz ise yaptığınız şey size yararlı olacaktır.
Bunun yerini kaliteli sitelerden tanıtım yazısı alarak fazlasıyla dolduracağınıza inanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Linklerin kalitesiz olduğu kanısına nereden vardınız? Tamamen spam bir siteden yapay mi almıştınız yoksa doğal mi? Zamanında bir kelimede 4.sıradaydım. Sitenize bağlantılar kısmında çince, korece siteler gördüm ve o sitelerin bağlantılarını reddettim ardından 5.sayfaya kadar düşmüştüm. Bazen çok değersiz görülen linkler bizi ilk sayfaya çıkarabiliyor. Eğer ki gerçekten anti seo ile yollanan spam baglantilarsa bir kac sıra daha yükselirsiniz.
Reddetmeyi geri çekmek için yüklediğiniz txt dosyasini o reddetmeleri silerek tekrar yukleyin. Başka birşey yapmanıza gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu linkler varken ilk sayfaya girmişsiniz. Reddetmeniz riskli olabilir. Benim başıma geldi, sonrasında boş reddetme dosyası gönderdim ama maalesef düzeltemedim.