-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar . Bu ara haberlerde en çok dikkatimi çeken bu oldu . Galiba 2 günde bir deprem oluyor . Maraş , Muğla , izmir , van vs . birçok yerde sık sık küçük boyutlarda deprem olmaya başladı . Sizce büyük bir depremin habercisi mi bu ?
Not : Geçenlerde Kandilli rasathane profesörlerinden biri 2018-2020 yılları arasında büyük çapta deprem beklediklerini söyledi .
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İstanbul'da oturan biri olarak deprem çantası hazırlamak veya şehirden göç etmekten başka çare yok. Binaların yenisi de eskisi de sıkıntılı. Eski oturduğumuz müstakil ev daha güven veriyordu hatta, matkap delmiyor denilen cinstendi duvarları. Şimdiki binanın duvarları karton mu tuğla mı belli değil.
technovenue.com
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Katılıyorum kesinlikle. Eski evlerde odadan odaya ses duyulması bile çok zordu. Şimdi üst komşu bizimle aynı dairede yaşıyor sanki. Ölümün ecel olduğuna inanırım fakat insanın tedbir alması şarttır, bile bile kendini tehlikeye atamaz/atmamalıdır. Para hırsı için bu tarz binalar diken müteahhitlere buradan selam...
1 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bursa manisa arası riskli şuan için orta ölçekli deprem her zaman iyidir.
stresi azaltır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@marstyson bu kadar korkuyor ve oturduğun yere güvenmiyorsan daha güvenli sağlam bir yere taşınabilirsin, bu da bir önlemdir.
Ben aklıma gelen basit önlemleri saydım, öyle bir cevap veriyorsunuz ki sanki evinizin müteahhiti benim