-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türk edebiyatı üzerine; güzel, özgün bir site kurmak istiyorum. uzun süredir var bu fikir kafamda. elimde satmaya bile kıyamadığım çok iyi bir domain de var. ama siteyi kurduktan sonraki halini düşünüyorum da paylaşacak içerik bulamıyorum kafamda. neyle doldurabilirim ki bu siteyi ?
yazar biyografileri; yazarlara ait sözler, şiirler paylaşarak mı ? bu içeriklerle dolu yüzlerce site var zaten. nerede kalıyor benim kuracağım sitenin özgünlüğü ?
özetle bir site kurmak istiyorum ama içeriğini neyle dolduracağıma karar veremiyorum. siteyi şu an kurmuş olsaydım hostingi/teması her bir şeyi hazır durumda içeriksiz olarak aylarca dururdu sanırım. benzer durumu yaşayanlar var mı ?
ardex
Düşünceler, Fikirler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
adres bulma hizmeti
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Okumayı seviyor iseniz kitap tavsiyesi için bir projem vardı belki ilginelirsiniz kitap özeti olarak değil film fragmanı gibi yazarak insanların ilgisini çekebilirsiniz
maskosubesi.com / modokosubesi.com / istocsubesi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
öyküleştirerek yaz, anlat diyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ardex
Düşünceler, Fikirler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
adres bulma hizmeti
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani ne izleyeceğimi bilemediğim de fragmanlara bakıyorum önce ilgimi çekerse yorumları okuyorum sonra filmi izleyip izleyip izlememeye karar veriyorum. Aynı süreç küçük bir farkla kitap alışverişim için geçerli bu nedenle kitapları kalıp cümlelerle veya arka kapağında ki yazıyı yazanlar dışında bir site yok bu nedenle kitapları kaliteli bir şekilde fragman tadında paylaşmak diyebiliriz. Umarım fikrimi aktarabilmişimdir
1 kişi bu mesajı beğendi.
maskosubesi.com / modokosubesi.com / istocsubesi.com