-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Selamlar. Gün içinde bilgisayar başında geçirdiğimiz vakitle sitelerimize ayırdığımız vakit oranı bazen üzücü olabiliyor. Bu konu sizin siteler için vicdan noktanız olabilir. :)
Her gün burada siteniz için yaptığınız; sosyal çalışmalar, içerik girişi, backlink çalışmaları, site içi düzenlemeler hakkında bilgi verebilirsiniz. Üstelik düzenli bir döngü sağlandığında siteniz için yapabilecekleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bir konu olacaktır.
Hiçbir şey yapmamışsanız o gün yapmadığınızı da mutlaka belirtin. :) Ertesi gün konu gözünüze çarparsa sizi harekete geçirecektir.
İlk olarak ben başlayım.
Bugün Sitem İçin Ne Yaptım?
Site için bugün 6 tane başlık çıkarıldı. Başlıkların 4 tanesi yazıldı. Bir tanesi siteye girildi.
Medium, twitter, g+, pinterest üzerinden ayrıntılı sosyal paylaşımlar yapıldı.
Siteye alınabilecek kaliteli backlinkler için araştırma yapıldı ve ilk aşama 8 profil backlink açıldı.
Bunlar bana yetersiz geldi. İlgimi çeken bir şey gelirse yaparım bugün daha :)
Not: İşin uzmanlarını küçük sırları için özellikle bekliyoruz. :hush:
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
ilginize ek imzamdaki backlink'i kaçırmayın. Ben sitelerimden sadece birine bir yazı girebildim ama tüm sosyal medyada paylaştım, bir de Tumblr bloğuma 87 tane yeni resim yükledim. İyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Hüseyin aklımda olan yoğunluktan ertelediğim bir konuyu açtı, iyi de yaptı verimli bir konu olacağını düşünüyorum, aslında ben de yapayım bunu, mantıklı diyebileceğimiz pek çok ince strateji, fikir ve planlama çıkacaktır.
Bugün sitem için ne yaptım?
Ben bugün, finans siteme 2 adet içerik girdim, 3 adet eski içeriğimi güncelleyip yeni girilen alakalı içeriklere yazı içi link verdim. Uzun içerikler için faydalı olduğunu daha önce tecrübe ettiğim content table eklentisini kuracağım bu akşam. Bir de logo yoktu 2 aydır, logo ve favicon yaptım :)
Keyifli forumlar.
Uyarı: Konu amacının dışına çıkmaması, herkesin her posttan fayda sağlayabilmesi adına reklam odaklı ve konuyla alakasız postlar report edilecktir. Herkesin anlayışını umuyor, katkılarınızı bekliyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Kişisel bloğuma uzun zamandır herhangi bir çalışma veya düzenleme yapmamakla birlikte geliştirmekte olduğum bir projemdeki PHP tabanlı canlı destek sistemini, NodeJS kullanarak tekrar yazmaya başladım. Sanırım önümüzdeki bir kaç gün bununla uğraşırım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sabah karar verdim baştan sona bütün içeriklerimi güncellemeye, seo uyumlu hale getirmeye başladım.
4 kişi bu mesajı beğendi.
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben SEO 'dan anlarım hadi ortak olalım diyen bir arkadaşım yüzünden sitemin değeri düştü tekrar onu toparlamak için çabalıyorum yazdığı içeriklerden 10 tanesinin 7 Si çalıntı... normalde her defasında kontrol eder sonra yayına sürerdim... ancak güvendim ve onun paylaşmasına izin verdim... Twitter'da paylaşımlar yaptım Çeşitli tema güncellemeleri ve Web Site Hız Arttırma Çabaları :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün sitem için yarın neler yapsam diye düşündüm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Kontrolör
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bunu yarın da yapmazsın umarım
En azından sadece bunu :)
Sitemin İndexini düzenledim.
Adsense onayı almak için blog bölümüne 1 yazı girdim
10 yazıya ulaşınca tekrar onay için başvuru yapicam
Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün sitem için acaba yeni script mi alsam yoksa elimde ki scripti mi düzenlesem diye uzun uzun düşündüm.