-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim bir tanıdık abi vardı vallahi de tam da bu amcanın yaşlarında.
Böyle benzer bir olaydan bahsetti bir gün. Aynı hikaye yani Kız Rusya'da falan. Türkiye'ye gelecek ama parası yok vs... Biz tabi yılların internet tecrübesi olan adamlarız yer miyiz? Abi dedim gözünü seveyim para falan gönderme bunlar **************nın tirillahı.
Yok yahuu işte ben resmini gördüm, canlı konuştuk, telefonu bilmemnesi var. Daha bana kızı savunuyor yani.
Velhasıl kelam sözümüzü dinlemedi.
Çok değil kısa zaman sonra da he yavv haklıymışsın dolandırıldık falan dedi.
Şimdi böyle adamlara ne diyeceksin arkadaş. Hani bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya cidden bu öyle.
Bırak yani ne üzülecen.
Gülüp geçeceksin bunlara.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Benide aradılar whatsapptan kadın ağlıyor zor durumdayım falan neyse konustuk ben olayı biliyorum zaten bunu kafaya aldım 2. Günden sonra canım,aşkım falan olduk sonra canlı kamerayla gorustuk 3.gunde para istedi türkiyeye gelmek için bende şey dedim bulgaristanda çevrem çok var oradaki arkadaşım seni alıp türkiyeye gelebilir dedim .. kız utanırım,güvenemiyorum diyo.... ulan 3 gunde bana nasıl güvendin diyorum sen farklısın diyor ..oradaki kadınlar türk erkeklerini %100 çözmüşler :) bunlara inanıp para gönderenin aklından şüphe ederim birazcık kafayı çalıştırabilen zaten bı tuzağa düşmez ...
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
2-3 yıl önce daha büyük bir şey ile karşılaştım müsait bir zaman çok detaylı yazacağım dolandırılmadık lakin o gördüğüm numarayı yiyecek bir sürü arkadaş var e mail **************lığı diyeyim siz anlayın kısa bir süre sonra yazarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.