KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
bu yorum backlinkler önemli midir acaba ? Yani yorum backlınk dediğim böyle ad soyad yazıyor ınternet sıtesı yazıyor ad soyad a lınk almış olunuyor ama faydası oluyor mu acaba bunların ? Önemli ise bildiğiniz ücretsi zbacklink alınabilecek büyük siteleri paylaşabilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Frelancerr
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sitelerde değilde bloglarda video ve sosyal ağlarda ki alakalı konuları bularak yönlendirmeli yorum ve link ekleye bilinirse bence hem mantıklı hemde etkili olacaktır
Ruyagibievler.com - Yeraltievleri.com - Haberhd.com - SATILIKTIR.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Önemi yararı, var mı bilmiyorum ama bi ara bilgiustam com dan almıştım 6 yorum backlink
imzam yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hiçbir yararı yok, siteme 21 baclink verilmiş (google, twitter, facebook, pinterets, youtube vs) bi işe yaradığı yok
https://wmtrend.blogspot.com/
TURUS
Ölüm Var!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yorum yapılabilecek büyük siteler, sektörünle alakalı büyük sitelerdir.Yorum backlinkler nofollowdur ve tek amacı ziyaretçi çekmektir.Konuyla ilgili güzel yorumlar yaparsanız, yorumlarda sorulan sorulara güzel cevaplar verebilirseniz etkili olur.Zamanında teknoloji sitem için, bir telefon sitesine yorum yapmıştım.Konu, telefonla ilgili bir sorunun çözümüydü.Ben buraya anlatılanın dışında etkili bir çözüm önerisi sunmuştum.Sonuç olarak haftada 50'ye yakın ziyaretçi sadece bu yorumdan geliyordu.
Eğer yapacaksanız bu siteden bana ziyaretçi gelir dediğiniz sitelere yorum yapabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
...emrullâhi kaderen makdûrâ(n).
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / K
-
Meslek
Ev hanimi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhaba yorum yapılacak site linklerinin satışını yapıyorum. Tamamı yabancı siteler olup admin onayına gitmeden direk onaylanıyor. Ve ayrıca şunu belirtmek istiyorum kendi sitem içinde aynı çalışmayı yapıyorum ve etkisi baya oluyor. Ama 20 30 link ile faydası olmaz bende 150 bin link var tamamı yorumlara açık ve admin onayına gitmeden direk onaylanıyor. Ayrıca da ve pa değerlerine aşırı katkısı oluyor