yza
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, daha önceden bir kaç haber sitesine editörlük yapmıştım şimdide makale yazmak istiyorum. Başlamadan önce sanırım referans lazım olacak. Bende referans amaçlı yarından itibaren makale yazmak istiyorum biraz.Referans olacak kişilere makale yazabilirim. İyi formlar herkse :)
MSRT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Makale Yazarı | Editör
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%69)
İşinize karışmak istemem ama, referans konusunda fikrimi belirtmek istiyorum. Sizden bazı makale yazarları dahi, referans isteyecektir. Yani yazacağınız 3 liralık makale için, aç gözlülük yapanlar çıkacak ve buna şahit oldum.
Referans dediğiniz şey, bir nevi bedavacı insanların o makaleleri bir şekilde değerlendirerek fazla beğenmese bile, olumlu yorum yapmasını sağlayacaktır. Yani sonrasında ücretli iş yaptıracak olanları, aldatmak olacaktır.
Bunun yerine, iş sonu ödemeli çalışabilirsiniz. Saygılarımla...
1 kişi bu mesajı beğendi.
yza
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onu tahmin ettim bende de formda yeni , kimdir, neydir bilinmeyen birisiyim ufakta olsa güven kazanmak için en azından 3-5 kişi ile etkileşime geçmek iyi olur diye düşündüm iş sonu ödemeli teklif gelirse tabiki geri çevirmem. Umarım bu yazdığınız posttaki bahsettiğiniz kişileri savar biraz :)
PhrA
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Wmaracı yetkilileri teşekkür ederim. Reportuma cevap verdiğiniz için saygılar, sevgiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
zuhurat.net adresinde kendi isminiz ile referans amaçlı makalenizi yayınlayabilirim
https://zuhurat.net/ Kültür Sanat sitesi