-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Heartbeat eklentisi kurabilirsiniz.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hosting firmanızı değiştirmeyi deneyin. Muhtemelen cloudlinux dahi kullanmıyor belirttiğiniz hosting firması. Bende tüm sitelerimde yoast SEO kullanırım bir sorun yaşamam. Tabiki uygun cache eklentisiyle kullanmak gerek. Sunucunuzla uyumlu bir cache eklentisi kullanın. Litespeed modülü varsa LSCache öneririm. Klasik apache sunucu kullanılıyorsa W3 Total Cache kullanmanı öneririm.
Cloudlinux + LS kullanan bir hosting firmasında LS Cache kullanıp denemenizi öneririm.
Bunun dışında kullandığınız başka eklentiler uyumsuzluk oluşturuyor olabilir. Diğer eklentileride listeleseydiniz keşke.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Anında firma değiştirin böyle şeylerle uğraşmayın 2-3 eklenti yüzünden cpu mu aşıyorsa artık nedir bir hosting firması bir wordpress sistemi barındıramıyorsa beş dakikanızı orda harcamayın.. Sitenizde de bişey yok ben yeri geliyor 20 tane eklenti çalıştırıyorum ya
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende aynı sorunu yaşıyordum. Bir türlü çözememiştim. Hostingi değiştirdim düzeldi. Yaşadığınız sorun hosting kalitesinden kaynaklanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting hizmetini ben sağlıyorum Ersin bey'e de whatsapp üzerinden ve telefondan destek veriyorum.
Bu söz konusu olan web sitesi başka bir hosting firmasında barınıyordu. Sonra bize geçti problemlerini çözdük. Sonra Ersin bey 3-4 ay ara verdi site tekrardan aktif oldu yine load sorunu oluştu. Bir şekilde çözümleriz arkadaşlar Ersin bey'de çalışıyor şuan üzerinde.
Sunucuda LiteSpeed+Cache+Cloudlinux bulunmakta. Ayrıca bir çok web sitesi var wordpress çokta hızlı açılan ve hitleri yüksek olan siteler.
Sitede eklenti ya da başka birşey var load yaratıyor sunucuda. Wordpress optimize edilmesi lazım.
Net Sihirbazı
Savaş TAŞKAN