-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
da-pa nasıl yükseltilir.? neyi dikkate alıyor
merhabalar:
da-pa neye göre degişiyor nasıl yükseliyor bunu bilen birisi varsa anlata bilirmi?
birde ilanlarda görüyorum adamın hiti 1100 da 50 pa 50 bu nasıl iş onu anlamadım :?
benim sitenin hitimin en düşük hali 5.5 k özgünlük diyorsa ben site komple özgün backlink diyorsa en büyük sitelerden aldım birisini yazayım siz çok anlayın wiki yani daha ne yapalım anlamadım ki alexa aynı keza kepaze adam 20 dolar veriyor bir haftada sitesi benimkini yakaladı :) bu işleri bırakmak üzereyim az kaldı
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Tespitim olarak paravan bir sitemin da pa oranı ile ana sitemin da pa oranı arasında yarı yarıya bir oran mevcut. Paravan blog sıfır hit var.ve sadece yazılar özgün 50 tane kadar yazılar en az 150 kelime
Ve domain süresi sanırım baz alınıyor.
Yani tahminim özgün ve domain yaşı ele alınıyor diyebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
paravansite.com öneririm 10 gunde farki hissedersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
da zaten sitenin direk yaşı ile ilgili, pa 'da amatörce olacak ama özgünlük olursa mükemmel olur elbet ama, bence bol içeriğe bağlı, yardır gir bak yazıları nasıl artıyor...
örnek tumblr bloğumda önüme gelen resmi paylaşıyorum pa bir haftada 41 oldu, tek sebebi bence içerik çokluğu.
çünkü ne yazı yazıyorum ne etiket yapıyorum google görselerde gördüğüm resmi yükle ok diyorum oldu bitti :)
bunların yanında diyet sitem var % 100 özgün niche vs ama anca 300-400 yazı oldu bunda sonra olursa hareket olur makale sayısı az ise olmuyor.
da için bir diğer alternatifte % 100 olmamakla birlikte 10 yıl süre ile alım yapmak (en az) kısa süreli domaine geçici iş bu diye bakıyor google
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
paravansite ye baktım şimdi tabii ki güzel hizmet veriyorlardır ama anlayamadığım herkes zaten wordpress veya tumblr veya bloggerde sanırım kendi paravan bloğunu oluşturmuştur, arkadaşların artısını söylerseniz tabii ki bende alabilirim ama bence her web sitesinin her mecrada paravanı vardır.
mesela benim her birinde 7 şer 8 er tane var... gibi