-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şu an hiçbirine güvenmediğimiz için öncelikli olarak kendimiz araştırıp veriyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mehmetçik vakfı
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı/Grafiker
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
3-5 demeden Mehmetçik Vakfı ve Lösev'e bağış yapıyorum. Bağışlar ne kadar küçük olursa olsun insanın içinde güzel bir duygu bırakıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Şu aralar vakıflara değil, ihtiyaç sahiplerine direk ulaşarak yardımcı olmayı seçiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
3B Modelleme
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İHH, en azından bağışlarının bir yere gittiğinden eminim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adında vakıf&dernek geçen hiçbir kuruma güvenmiyorum.... (gerçekten bu işi layıkıyla, gönül işi olarak gören ve yapan dernek ve vakıfları tenzih ederim)
Bir dönem tv de programları da olan bir dernekte boş vakitlerimde gönüllü olarak uzun bir dönem çalıştım... hatta dernegin ust yönetimine secildim, zaten ne olduysa ondan sonra oldu... gayet saf ve iyi niyetli yapılan yardımların nasıl istismar edildiğine şahit oldum... Dernek yönetiminin muhtaç insanlar için yapılan/sağlanan yardımların/imkanların nasıl kendi çıkarları için utanmadan hayasızca kullanıldığını gördüm... kendimden, yardım götürdüğümüz insanlardan utandım... yaptıklarının yanlış olduğunu söylediğim zaman ise dışlandım.... baktım olmuyor yönetimden istifa ederek, derneğin hiçbir faaliyetine katılmadım... belli bir süre sonra (basında da yeraldı) yolsuzlukları (siyasi bağlantılarına deginmiyorum bile) vs patladı...
bağışta bulunduğun dernek/vakıf yok mu? Var... her ne kadar guvenmesem de yapıyorum. ... ben Allah rızası için yapıyorum, gerisi onlara kalmış artık. ...
Glsm
Kaliteli makale hizmeti..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
Yazar ve Akademisyen adayı..
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Vakıfları ya da kurumları tercih etmezdim.
Ben babasız büyüdüm (3 aylık bebekken yetim kaldım). 3 çocuk ve tek başına kalmış bir annenin zorlu hayat hikayesini en derinden yaşadık. Çocukluk dönemlerimde bize gelen ufacık bir desteğin bile nasıl büyük kapılar açtığını çok iyi bilirim. Yaşanmışlıklardan olsa gerek ki her daim yetim ve öksüzleri mutlu etmeyi, mümkün olduğunca onları sevindirmeyi tercih ederim.
Eğer yardım yapmayı düşünüyorsanız kesinlikle yetim ve öksüzleri mutlu etmenizi tavsiye ederim. Aynı zamanda evlatları, akrabaları ya da çevresi tarafından yalnız bırakılmış yaşlıların da yardıma çok fazla ihtiyacı oluyor.