KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Merhaba arkadaşlar, kripto paralarda düşüş durmuyor. Bitcoin 4600 dolara geldi. Genelde bu seviyelerden döner ense de benim beklentim aşağı yönlü en azından son bir fake atması yönünde. Bu arada elimde yok ama yakın zamanda 70 bin lira civarı ile eth ve ltc alımı yapmayı düşünüyorum.
Sizce düşüş nereye kadar sürer ve tepki hareketi gelir mi yani girsek kısa vadeli kar etme şansı verir mi ne dersiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
usta bence bu düşüşten sonra bir patlama kesin olur. btc nin 70 binlere kadar yaklaştığını hatırlıyorum. herkes yükleniyor şimdi btc almak için biraz daha düşer ama sonrasında ne zaman artacağını kestirmek zor. Alt coinlere yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bencede eth çok diplerde dolanıyor uzun zamandir yeni seneye uçuş yapacağını düşünüyorum yinede az bi param var eth yetine xrp yatirimi yapiyorum 2.7 den alım yapmıştım biraz daha alicam önümüzdeki günlerde. XRP uçuracak inanıyorum.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şuanda alım sezonu açıldı. Çatallaşma sürecinin biraz daha ilerlemesi beklemekte fayda var. XRP bu süreçten en az zarar alarak çıkan kripto para. Bence Bitcoin yıl sonu veya Ocak ayında tekrardan 5,500 dolar seviyelerini görecektir. Buda 1000 dolarlık bir kazanç demek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Freelance Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
$6K civarında seyrederken sattım, çatallaşma da böyle bir bölünme olacağı manidar,
$4K sınırına iner inmez bozdurduğum btc ile tekrar yükleme yapacağım.
bu seviyede biraz daha seyreder sonra tekrar fişekler en azından yılbaşından sonra kar elde edeceğimizi düşünüyorum buraya da yazıyorum :)
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Batacak bitecek . Bagimsizmis neresi bagimsiz. 2 tane dangalak kavgaya tutuştu yada oyun oynuyorlar manipüle ediyorlar. Yani bagimliyiz . Yukselneyecek umitlenmeyin