iamemrhn
İlterizTR (Instagram)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Founder
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
----
77
---
Kapatılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Zaten yerli firmalarda artık etiket bulunmakta. Ayrıca firma indirim yaparsa neden sizin sanal pazarınızda indirim yapsın ki?
Ayrıca size bedava site kurmak, mobil uygulama yapmak veya sosyal medya hesaplarınızı yönetmek yerine kendi yazılımlarını yurt dışı firmalarında satsalar bence ülkeye daha faydalı olurlar.
Burada kimseyi kırmak gibi bir niyetim yoktur. Zaten yerli firmalar bu kadar belirginken sizin ve size katkı sağlayan kişilerin boşa zaman harcayacaklarını düşünüyorum. Belki projenizi biraz daha ayrıntılı ve açıklayıcı olarak sunarsanız size hak verebilirim. İyi çalışmalar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Siz bu kafa ile bir yerlere gelemezsiniz. Yerli milli algısı yaratarak insanları sömürmeye çalışıyorsunuz. Hep bedavacılık hiç değişmedi. Yerli üretimi siz değil devlet teşvik eder.
Devleten teşvik yoksa siz ne yapsanız boş. Boşa kürek çekmeyin. İnsanlarında boşa vaktini çalmayın. Oturun üniversiteden ekibinizi kurun. Biz bunu yaptık üreticileri bekliyoruz diyin.
Daha fikir aşamasındaki bir şey için insanların çıkıp emek vermesini bekliyorsunuz. Siz ne emek verdiniz bu proje için. Benim gördüğüm sadece isimleri yazmışsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Belirttiğinizin aksine, Gıdadan akıllı telefona, temizlik malzemelerinden otomobillere kadar, ülkemizde üretilen tüm mallarda Yerli Üretim Etiketi bulunuyor.