-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkdaşlar, geçenlerde müşteri bulmak için armut.com'a üye oldum. Sitede her şey iyi güzel sürekli iş fırsatı geliyor yalnız ilanlara teklif verebilmek için siteye para ödenmesi gerekiyor istedikleri ücret 4 lira 10 lira 25 lira 40 lira. Sırf teklif vermek için para ödemek tuhaf geldi bana. Sonuçta müşteriye onlarca teklif geliyor senin teklifini kabul etmezse para geri iade de edilmiyor. Buralarda iş yapan arkadaşlar var mı merak ettim açıkçası
FULL STACK WEB DEVELOPER
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster | Grafik tasarım
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Açıkçası ben bir dönem çalışmıştım ancak hesabıma yüklediğim paraya acıdım. Öyle ki para yatırma zorunlulugu olmadan önceki versiyonunda bile çokça iş alırken Teklif verebilmek için para yüklediğimden bu yana hiçbir sipariş alamadığım gibi yatırdığım parada tamamen çöp oldu. Üstelik ilginç bir şekilde bakiyeniz bittiğinde sürekli ama sürekli ilk ihtiyaç anında sizede sıkça mesaj gelmeye başlıyor (Para yatırmaya çokça teşvik etmek için) Eğer satıcıysanız Armut.com kesinlikle zalım ve acımasız bir firmadır (TAVSİYE ETMİYORUM) Eğer alıcı olarak kullanıyorsanız kesinlikle önerilecek bir pazaryeri firmasıdır.
Edit: Tabii belki yapılan işlere göre farklılık gösterebilir durum.
Recbook Creative
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
O Para işi bilip bilmeyen herkes teklif vermesin diye. İşi alacağına inanan biri o parayı verir zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Fiverr ile çalışın hocam hiç değilse dolar üzerinden kazanırsınız.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
97787
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bizde çalışıyoruz armut.com ile şuana kadar adam akıllı sadece 1 kişiyle görüştük ve onunla da olumsuz oldu zaten. Tahminimce bu fiyat verme fiyatları alıcıların daha önce armut.com u kullanmış olan ve olumlu sonuçlar almış olan kişi olmasına göre değerlendiriliyor.
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: inginkadir (18.04.2024 19:58)