-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
formata falan gerek yok. Adam bilgisayar kullanmayı biliyor. Bence uğraşmaya devam et. Bulucaksın problemi. Ben 2 3 ay bilgisayarımı hiç kapatmadığımı hatırlıyorum :) ki 3 yıl oldu format atmayalı da
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şöyle bir yol deneyin. Görünene göre değişkenlik gösteren bir dosya. Yazma izinlerini değiştirin sadece okuma modu kalsın. Eğer farklı bir dosyalarda değişkenlik olursa onları takip edebilirsiniz. Eğer site direkt olarak kapanıyorsa js tabanlı olarak büyük ihtimal eklenti yada dış kaynaklı dosyalar.
zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba hocam "Microsoft Security Essential'ı" Öneririm :) Memnun Kalıcağınızdan Eminim.
DostAjans
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum. Bu önerileriniz benim değil herkesin işine yarayacak emin olun.
Dediğim gibi aslında ben bu tür konularda tecrübeliydim. Ama işte geldi başımıza birkez.
Sorun şimdilik çözüldü gibi. İlk mesajımda yazdığım herşeyi uyguladım. En son Pc'den FTP proğramını tamamen sildim. 3 gündür FTP ye bağlanmıyorum. Sitenin temiz dosyalarını Data Center'a gönderim. Ordan sitenin dosyalarını değiştirdiler.
Ama %90 benim bilgisayarım ile ilgili bir problem bu. W a r e z proğram indirirsem böyle cezasını çekerim :)
Not: Virus iyice azıyor belli bir süre sonra. Uzaktan kontrollü gibi. Dosyaları temizliyordum 24 saat sonra aktif oluyordu. Ve önceden sadece 4 tane .js dosyasına kod yazıyordu, son 2 gün anasayfanın içine milyonlarca kod yazmaya başladı.