-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilişim teknolojileri
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mevcutta limitsiz hosting kullanıyorum Alastry den (windows hosting). Mallesefki bu yılın yaz ayıydı sanırım tam hatırlamıyorum Mysql erişimini dışarıdan engellediler. Sürekli iş yaptığımda vt ile sürekli mysql erişim izni için destek atıyorum Allah var çok hızlı dönüyorlar ama yoruyor, artık açarlar diyede bekleme konusunda ümidim kalmadı açılmayacak.
bu yıl sonu hizmetim bitiyor. Bir iki kurumsal site ve bir tanede bölgesel haber sitesi var. Pek trafik sorunum yok çok hit siteler değil. Bende araştırma yapıyorum ama 3 firma arasında kaldım
1) Anındahosting
2) vargonen
3) natro
üçünde de üç aşağı beş yukarı aynı parayı ödeyeceğim ama karasız kaldım . Bileşen konusunda sadece bu üç firmadan geri dönüş aldım. bu firmalardan hangisi sizce daha iyi olur. Müşterisi olan ve hizmeti hakkında bilgi verebilecek arkadaşlardan dönüş bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Veridyen ve
Turhost der ve susarım :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilişim teknolojileri
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
veridyen windows hosting satmıyor (satıyorda satmıyor Mevcut olması gereken bileşen yok o olmayınca da kalıyorsunuz) destekte vermiyor daha önce aldım. Uzun uzadıya ikdisadi mesaj yazdılar. Özeti biz windows hosting az satıyoruz niye uğraşalım alıyorsan bu gibi bir mesajdı. Haklılar satmıyorsa niye uğraşacaksın. Turhost ise ilginç bir durum var bir soruyorum Asp upload var mı yok diyor bir soruyorum var diyor bende anlamadım ne yapıyorlar.
söylediğiniz iki firmada maalesef windows konusunda pek destek vermiyor. Destek dediğimde Olması gereken bileşenler ekstra bileşen istemiyoruz yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
natro ya bulaşmada naparsan yap :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
68 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel Hosting. Kesinlikle pişman olmayacak hatta bana dua edersin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Coder27
www.ofisto.com.tr
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
arkadaş yazmış güzel hosting tavsiye ederim veya netdc.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
AnındaHosting iyidir ve yıllardır Webmaster forumlarından bilirim kendilerini kalitelerini hiç bozmadan hep daha iyi hale getirdiler.
Natro’dan uzak dur, Vargonende iyidir alternatif olarak Güzel Hosting ile bir görüş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilişim teknolojileri
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel hosting ve Anında hosting windows desteği vermiyor. Anında hostingden alım yaptım ama iade işlemi başlattık bileşen desteğini veremediler. İxir hostingten aldım bugün oda ücretsiz ssl yok dedi. Vargonen almak istemiyorum, şuan listeden çıkardım ama 6 günüm var bakacagım en son seçenek .Sitesini beğenmiyorum fiyatı Türk lirası görmek için takla atmak gerek bıraz daha zorlasalar türk parası ile çalışmıyoruz diyecekler sanırım : ).