-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
L** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba bilgisayarcıda staj yapıyorum söz konusu devletin desteğini alacağım ama okul başlandığndan beri hiçbir türlü ödeme alamadık.durumu okul yönetimine bildirdim devlet para ödemez gibi durum olduğunu söylediler. Devlet dairesinde staj yapan arkadaşlarım her ay parasını tıkır tıkır alıyor. Ne yapmam gerek? Hiç düşünmüyorlar mi bu öğrenci napsin harçlık verelim diye açız aç ne yol parası nede yemek parası alabiliyorum.. okul başladığından beri rahat 500 lira benzin parası odedim. Bi o kadar da yemek ödedim. Lise sonum
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
...İşletmeler, öğrencilerin ücretlerini her ayın 10'uncu gününe kadar öğrencilerin banka hesabına yatıracak. Devlet katkısı ise her ayın 25'ine kadar ilgili işletmenin okul müdürlüklerine bildirdiği hesaba aktarılacak.....
İş Yerini SGK'ya şikayet edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Okullar çöküyor demekki.
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Kardeşim 1. cisi ise baslarken para icin anlastin mi ? 2. Cisi is yeri devlet destekli para alabilmesi icin sana para yatirmis olmasi gerekir bu asgari ucretin 3 te 1 kadar sen dekontu gostermezsen eger staj dosyana eklemezsen ne sen para alirsin devletten ne o iş yeri para alamiyorsan stajer olduğujdan dolayi vermeme ve bu senin zararina olacak ki staj defteeini patron imzalamazsa gecersiz sayilacak degistirebiliuorsan degistir staj yerini derim girecegin yerlede anlas para icin
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şikayet edeceğini vs. Söyle paranı al direkt çık stajdan. Yerini değiştir.
En az 480tl vermek zorundalar. Bunun bir kısmını devlet verir. Bir kısmını da işyeri.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Eski joh
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Staj parası 2007 zamanı bızıde vermıyorlardı sıkayet etmıstık ozamanın asgarı ucretıne yakın para almayabaslamıstık sıkayetten sonra, 😁
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İmkanın varsa mutlaka şikayet et
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Ben de hastanede staj yapıyordum acil, yoğun bakım nerede varsa çalıştırıyorlardı yemek bile ücretliydi. Biz de saftık o zamanlar sonra yardımsever bi avukat çıktı bütün arkadaşlarımızla devlet hastanesini ilçe sağlık bakanlığına falan suç duyurusunda bulunduk en sonunda yemek parası staj parası her şey dahil aldık :D koskoca kamu hastanesi 100 tane stajyerine maaş ödememişti. Sizde imkanınız varsa şikayet edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sorumlu hocana bahset gelsin ziyaret etsin staj yerini.
para alman lazım ve imkan varsa değiştir yerini fabrika gibi bir yer bulursan tadından yenmez