-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba. Sitemde Yaklaşık 70 kategori var. Hangi yazıya girerseniz girin sadece son 10 konu gözüküyor. Ben istiyorumki a kategorisi içinde yer alan bir yazıya girildiğinde sadece a kategorisindeki son on konu, b kategorisindeki yazıda b kategorisindeki son on konu, ....... bu şekilde devam etsin. Varmı bunun bir kodu.
Eğer olursa Bu sayede hem daha çok yazım index alacak hemde son konuları benzer konular gibi göstermiş olacağım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eğer o konuya o kategoriden benzer yazılar / o kategoriden rastgele yazılar olsun diyorsan smilar post eklentisi işini görür. Veya random post kodu ile her yazıda siteden rastgele içerik göstermelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Rastgele veya benzer değil tam olarak. Sadece bir kategoriye ait yazıdaki son konuları her kategori için ayrı ayrı yapmak istiyorum. Amacım son eklediğim 70*10=700 yazımı dolaşımda tutup index aldırmak. Tabi bu durumda benzer yazılarda kendiliğinden olmuş olacak.. ama bulamıyorum istediğim eklenti veya kodu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bazı temalar kendi yapıyor bunu, bazıları yapmıyor.Eklenti kullanabilirsin. GÖSTER / GİZLE Seçeneğinden kategori seçerek eklentisiz de yapabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Beceremedim henüz.. Eklentiler işe yaramıyor bu konuda ve ben beceremiyorum..