lostyazilim
tr.link

Sizce ne yapmalıyım?

2 Mesajlar 643 Okunma
lstbozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
arkadaşlar 4-5 sitem var hepsi blogger üzerinde cok sükür Rabbim'e kazancımda var ama hepsi blogger üzerinde... profösyonel olarakta olmasa kurumsal web sitesi acmak istiyorum yani etrafımdan gelen teklifleri geri tepmek istemiyorum...
herkez sitelerle ugraştıgımı görünce bizim markete dükkana suraya buraya site açsana diyor yok ben onlarla ugraşamam diyorum (bilmiyorum demeye utanıyorum şahsen) cünkü böyle site yaptıgımı gördüklerinde cook büyük bişey yapmışım bilgisayarın atasını ben yapmısım gözüyle bakıyorlar...

wp kurmak felan hazır yazılım sonuçta cok zor oldugunu düsünmüyorum.. açıkcası ama
hostingtir resellerdir felan anlamıyorum nasıl yönetilir ne yapılır

Birde örnegin suan bi sitem bloggerde günlük 3-4 k hiti var bi ara 7k gördü 2 ay kadar wp gecmeye korktum saldırı almaktan korktum cünkü rakip düsman sitem cok...

kurumsal site yaptıgımda 2 gün sonra bi acıktan hacked.. yazısı görmekten korkuyorum açıkcası sizce ne yapmalıyım ?

Ayrıca öglen 2 aksam 7 kurstayım 3-4k lık siteme günde en az 4 saat ayırmam gerekiyor bunun yanında kurs derslerime kpss ve okudugum açık ögretime çalışmam gerekiyor :) bunların yanında ögrenmekte istiyorum sizce ne yapmalıyım ne etmeliyim ? bi süre ertelemelimiyim ne dersiniz

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

tam1facia tam1facia Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek internet kafe işletmeciliği
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 374
  • Beğeniler 2 / 43
  • Ticaret 19, (%100)
Bence eylül'e kadar ertele KPSS ne olacak bak sonra dediğini yaparsın Hack olayı ise host'un teman sağlam olduktan sonra kolay kolay hack yemezsin açık bulamazlar bu zamanda ufak tefek sitelerle uğraşanlar zaten ufak tefek insanlar birşeyden anlamazlar doğan/şahin misali bakkalda satılan parçalarla hack yapmaya çalıştıkları için biraz paraya kıydıktan sonra sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin :) KPSS'de başarılar..
DeLi1SeY

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al