lostyazilim
tr.link

İHS'ye Bulaşmayın!!!

27 Mesajlar 4.369 Okunma
lstbozum
tr.link

cuneytsonmez cuneytsonmez Bismillahirrahmanirrahim Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek İmam Hatip
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1060
  • Beğeniler 923 / 126
  • Ticaret 0, (%0)

murro adlı üyeden alıntı

HTTP/2 konusunu BURADAN ve BURADAN
Keep-Alive konusunu BURADAN inceleyebilirsiniz.

HTTP/2 cok hızlı benim sitem bir olması kötü şimdi araştırma yapıyorum bu kavramları hosting firmasına bilgi ilettim seo acısından da cok önemli olduğu vurgulanıyor teşekkürler sayenizde yeni birşeyler daha öğrendik.

http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
wmaraci
reklam

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Güzelnet fiyat performans olarak bence en iyisi. Biraz daha pahalı olsa da veridyen de kesinlikle en iyilerden. Diğer firmalarda önemli sitelerimi barındırmıyorum

YazilimTeknoloji YazilimTeknoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Bilişim Hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 7 / 38
  • Ticaret 1, (%100)

murro adlı üyeden alıntı

GTMetrix testi yaptığınızda, altta bulunan hatalarda Keep-Alive kapalı diye yazar. Siz eğer kapalıysa ticket açın. Bazı firmalar talep ettiğinizde özelliği açıyor.

Okuduğunuz için ben teşekkür ederim.

pm gönderdim. İyi akşamlar dilerim.

GTMetrix testinde aşadaki sonucu aldım aktifmi deilmi yeşilde duruo suan olmadı bende firmaya söylimde actırmaya calısayım resellerden

https://prnt.sc/llyf4a bakarmısınız zahmet olmaz ise

birde oraya basında cıkan linke gidiyorum ordada alttakı hatayı veriyor

https://prnt.sc/llygfd

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)
İhs'yi çok severim lakin ben oradan hosting almam çünkü ihs domain konusunda gayet iyidir 3-4 yıldır domainlerin çoğunu oradan alırım hosting konusunda ise hosting.com.tr'yi tercih ederim ihs'yi uzun süredir kullanmama rağmen hosting almam çünkü çok konu açıldı hakkında hosting konusunda iyi değiller fakat domain konusunda ben çok iyi buluyorum.

wmaraci
wmaraci

mizraklar mizraklar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Elektronik Müh.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 34 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba
Bence gereksiz bir konu olmuş para kazanmak istiyorsanız elin hostingi ile değil kendinize ait vds ile gerdege gireceksiniz.
Ayrıca paylaşımlı hostinglerde hız verim elde edemezsiniz.
Benimde kendime ait 4 adet yerli 3 adet yabancı firma rehberi sitelerim var ve ms lerde ping ve repkime degerleri var.
Bunu nasıl sağlıyorum kesenin ağzını acarak
10 cpu 32gb ram ve VAZGEÇİLMEZ LiteSpeed server ile bu bahsedilen dertlerin hiç biri yok sitelerde gtmetrix de siteler utanmasa %100 değeri gosterecek ki wordprees güzel olmasinin yani sira bana gore kısıtlı kaliyor bu yüzden kendi scriptlerimi kendim yazıyorum site tasarim kod yapisinda ve hizlarinda yapilacak her türlü iyileştirme ve hızlandırmayı kendim bizzat hallediyorim.

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

İhs'yi çok severim lakin ben oradan hosting almam çünkü ihs domain konusunda gayet iyidir 3-4 yıldır domainlerin çoğunu oradan alırım hosting konusunda ise hosting.com.tr'yi tercih ederim ihs'yi uzun süredir kullanmama rağmen hosting almam çünkü çok konu açıldı hakkında hosting konusunda iyi değiller fakat domain konusunda ben çok iyi buluyorum.

Aynı şekilde benimde bütün domainlerim İHS'de. Ama sizinde söylediğiniz gibi hosting konusunda gerçekten yetersizler.

murro murro WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Elektrik-Elektronik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 669
  • Beğeniler 145 / 255
  • Ticaret 2, (%100)

mizraklar adlı üyeden alıntı

Merhaba
Bence gereksiz bir konu olmuş para kazanmak istiyorsanız elin hostingi ile değil kendinize ait vds ile gerdege gireceksiniz.
Ayrıca paylaşımlı hostinglerde hız verim elde edemezsiniz.
Benimde kendime ait 4 adet yerli 3 adet yabancı firma rehberi sitelerim var ve ms lerde ping ve repkime degerleri var.
Bunu nasıl sağlıyorum kesenin ağzını acarak
10 cpu 32gb ram ve VAZGEÇİLMEZ LiteSpeed server ile bu bahsedilen dertlerin hiç biri yok sitelerde gtmetrix de siteler utanmasa %100 değeri gosterecek ki wordprees güzel olmasinin yani sira bana gore kısıtlı kaliyor bu yüzden kendi scriptlerimi kendim yazıyorum site tasarim kod yapisinda ve hizlarinda yapilacak her türlü iyileştirme ve hızlandırmayı kendim bizzat hallediyorim.

Konunun gerekli yada gereksiz olması kişiden kişiye değişir. Size göre gereksiz gelen bir konu bir başkası için önem arz edebilir. Elbette herkes kendine ait bir VDS olsun ister ama; maddi konudan yetersiz olan kişiler (ben de dahil) maalesef buna yönelemiyor.

Fikirlerinize "gerdek", harici katılıyorum ve saygı duyuyorum. İyi çalışmalar dilerim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al