-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim adliyede staj yapıyordu ve maaşını alıyordu. Belirli bir ücret ödemek zorundalar diye biliyorum ben de. Staj hocanla bir görüş durumu anlat. Eminim o doğru bir şekilde yönlendirecektir.
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dostum dönem sonuna kadar sabret ve dönem sonunda şikayet et. Dönemin ortasında şikayet etmen ve iş yerinin sana gıcık kapması gibi nedenlerden dolayı stajını yakabilirler. Bu yüzden dönem sonuna doğru bölüm öğretmenine hatta sizinle ilgilenen müdür yardımcısına danışarak şikatte bulanman senin için iyi olur. İş yerine girerken staj sözleşmesi yapıyorsunuz. Bu sözleşmede yanlış hatırlamıyorsam bir fiyat yazıyor olmalı staj defterinden sözleşmeni okumanda yarar var.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Stajını yakamazlar. Stajın yanması için devamsızlığın 30u aşması lazım. Şimdi giremez staj yerin devamsızlığı. Dönem ortasında değiştir birşey olmaz. Nerde hangi ay daha fazla staj yaptıysan notu o verir. Kaldı ki diğer yer 0 bile Verde 2. Dönemki yer 100 verirse birşey olmaz. Ki staj yerleri genelde 100 verir. Naylon yapabiliyorsan naylon yap uğraşma. Lise stajını 3 kez degistirmistim son 3 ay kala naylon yaptım kurtuldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yaz stajı devlet kurumunda yaptım. Maaşlar gecikmeli olarak da olsa yattı. Bilgisayarcıda yapan bazı arkadaşlarım hiç para alamadı. İlk görüşmeye gittiğinizde maaş konusunu konuşmuşmuydunuz?