böyle bir paket alınmışsa >>
https://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/linkwheel-backlink-100-organik-50-tl-isteyene-search-engine-optimization-hizmeti-30-tl-536097.html <<
asla zararı olmaz, örnek benim burada bahsettiğim tüm hesaplar % 100 organik gerçek kullanıcı hesaplarıdır, backlink bence linkwheel yöntemi ile yayılırsa google organik algılar, aksi halde sıkıntı oladabilir olmayadabilir, bu tamamen google'ın hükmünde... bu yüzden sizden daha otoriter bir siteden backlink alamıyorsanız hiç almayın, arkadaşlarında dediği gibi ilgisiz alakasız sitelerden alınan backlinklerde bence inandırıcı olmuyor google açısından, ama sosyal medya öyle değil sonuçta kişisel hesap beğendiği her şeyi paylaşıyor görende ondan paylaşıyor böylece fazlaca yararı oluyor...
bencede zararlı olan şu bende çok aldım, forumlarda tanıtım alıyoruz 350 forumda tanıtım, arkadaşalr bir başlıyor aynı yazı ile yani 350 aynı yazı ile 350 ayrı foruma sizi kayıt yapıyor, tamam forumlar anlamıyor ama google direk bence işi çalıyor, ama o paketlerden almayında diyememi o da lazım.... hani iki ucu b... değnek..
aslında şahsi fikrim, en kısası bence web sitesi açmayın :) açıyorsanızda zevkine açın gelir beklemeyin, sıralama beklemeyin, çünkü gerçekten bu işlere ayda 10.000 - 50.000 100.000 TL - USD-EURO harcayan siteler haber siteleri varken bizlerin 3-5 TL lik backlink paketleri ile başarı beklememiz sanki zor gibi.
diğer önerim yine sadece benim fikrimdir ispatı yoktur, ancak günde 20-25 yazı girmeyene sitenin işi zor, istisnalar kaiadeyi bozmaz.
herkese sevgiler, iyi forumlar...