-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CMPE
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Evet arkadaşlar wmaracına özel sadece ilk 50 kişiye komisyonsuz-ek ödemesiz reklam hizmeti.
Reklamlarınız ajans hesabımız altında size özel hesap, dilerseniz sizin ödeme kaynağınız ile api paneli olmadan reklamlarınızı anlık olarak ads.google.com üzerinden takip edebileceğiniz şekilde şeffaf olarak size sunulur.
Ajans hesabı avantajı ve reklam optimizasyonu ile minimum tıklama sayısı ve yüksek kalite puanı ile aynı bütçe ile daha fazla tıklama alırsınız.
Her müşteri için 100TL lik reklam kredisi ilk harcamadan sonra hesabınıza tanımlanır.
Sadece google ads'nin legal olarak değerlendirdiği sektörler için geçerlidir.
Kampanya günlük minimum 25 TL ve üzeri reklam bütçesi olanları kapsayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam konuyla biraz alakasız olacak ama sakıncası yoksa şunu sormak istiyorum size ;
Benim reklam hesabım “Şüpheli ödemeler tespit edildi” uyarısı ile askıya alındı. Şimdi ben nasıl tekrar adwords hesabı açıp reklama çıkabilirim var mı bir tavsiyeniz ? Google açılan diğer hesapları da ne kadar farklı bilgiler sanal kart vs olsa bile farkedip yeni açılan hesabı da askıya alıyormuş.
Varsa tavsiyeleriniz dinlemek isterim, iyi forumlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Sate tıklama çözümünüz var mı ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
skype üzerinden görüşebilir miyiz ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!