-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar herkese
Uzun zamandır site işleri falan uğraşmıyordum (Profesyonel de değilim zaten). Bu aralar tekrar hortladı bende. Geçen hafta birkaç domain sogulatayım dedim. Kendi çapında güzel domainler buldum. 2 isim çok hoşuma gitmişti. Fiyatları karşılaştırmak için oldukça bilinen 3-4 firmada bu isimleri sorgulattım. Hatta birini de bir sitede sepete ekledim. Bugün satın almak için baktığımda iki isim de alınmış birkaç gün önce aynı tarihte (kimseye söylememiştim). Zaten bunu daha önce yaşayanlar vardır. Benim için tecrübe oldu. Şimdi domain çöplüğünde yeni isim ara dur.
Var mı böyle isim sorgulattığım zaman güzeli denk gelince benden önce almayacak isim sorgulama sitesi.
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
benzer bir olay daha anlatayım. 2 sene önceden başlayan ve yaklaşık 1.5 milyon bütçeye mal olacak bir projede (çok yakın arkadışımın projesi), boşta olan domaini sorgulattıktan hemen sonra alınmış ve şuan 7,500 dolar para istiyor domain için. Şimdi kafam daha çok basmaya başladı. Bu ismi nasıl hemen aldılar kimin haberi oldu falan. Birbirimizden şüpheleniyorduk. Bu kadar bütçe ayrılan projede bu para rahatlıkla ödenebilir ama sinir olmuş com.tr ile devam edeceğim diyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ben birkaç firmada sorgulattım. aklıma gelenler. isimtescil, godaddy (godaddy de sepete eklemiştim), domaincheap, nic.tr aklıma gelenler firmalarla iletişime geçmedim zaten biz aldıkta demezler
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isimtesfil kesinlikle bu işi yapıyor suresi dolan alan adımı direk aldı şuan satılık olarak duruyor.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
@Voltaren. O zaten garanti. benim de kaç yıllık domainimi aldı extra para istedi. şimdi japonlara satmış.
Tayfun