-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son zamanlarda seo konusunda kendimi biraz geliştirmeye karar verdim.Googlenin sitemi indexlesinden ayarlara ve başlıklardan yazılara kadar araştırmalar yapıyorum.Şuan için alanımda sadece büyük hurriyet milliyet ve bazı gazete sitelerinden dolayı bi kac özellikle 4 harfli kelimelerde sitem 4.sayfalarda bunlara binaen site haritası olarak yoast seonun site haritasını daha önce birkac yerde okudum yazılardan dolayı kullanmayıp google sitemap eklentisini kullanıyorum yapılan doğrumu hatalımı bu konuda deneyip sonuc alan arkadaşlarımız varsa bizi bilgi verebilirlermi ?
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yoast da Google XML Site Haritaları da adresin yanında son güncellenme tarihini veriyor. Ancak XML Site Haritaları ek olarak Priority (Öncelik) ve Change frequency (Değişim sıklığı) bilgilerini de veriyor. Bu iki artı dışında aralarında fark yoktur. XML Site Haritaları'nın artılarının bir faydası var mıdır, orası tartışılır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ekstra bir faydası yok. Priority önemli bir durum değil o kadar. Aksine Google Sitemap eklentisi fazladan, sistemi yorabilecek kadar CPU tüketimine sebep oluyor diye duymuştum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ben genel olarak Yaost kullanırım fakat sitemap kapatık google sitemap yüklerim o şekilde çok daha iyi oluyor.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fazladan plug in kullanmana gerek yok Yoast otomatik yolluyor zaten
https://bloghocaniz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ismail adlı üyeden alıntı
Yoast da Google XML Site Haritaları da adresin yanında son güncellenme tarihini veriyor. Ancak XML Site Haritaları ek olarak Priority (Öncelik) ve Change frequency (Değişim sıklığı) bilgilerini de veriyor. Bu iki artı dışında aralarında fark yoktur. XML Site Haritaları'nın artılarının bir faydası var mıdır, orası tartışılır.
teşekkür ederim.
sworks adlı üyeden alıntı
Ekstra bir faydası yok. Priority önemli bir durum değil o kadar. Aksine Google Sitemap eklentisi fazladan, sistemi yorabilecek kadar CPU tüketimine sebep oluyor diye duymuştum..
bunu bilmiyorum yani bu durumda iki eklenti fazla diyosunuz.
şuan da ben de sizin gibi kullanmaktayım.
eyvallah.
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme