İLETİŞİM: 0532 610 55 49, kapatılan instagram hesabı, İnstagram Hesabım Kapatıldı Nasıl Geri Açabilirim?, Hesabım kapatıldıysa ne yapabilirim?, instagram hesabım kapatılmış, Instagram Hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatılmıştır
BİZİMLE İletişime Geçmeniz YETERLİDİR.
[/CENTER]
*** Mutlu Müşteri Yorumları :)
daha öncesinde çalışmıştık, şimdi tekrar kapanan bir hesabım için anlaştık. İşlemi en hızlı şekilde hallediyor kendisi çok teşekkür ederim.
İşinde Uzman arkadaş 10 dakikada sorunumuzu halletti,
Destek ve katkıtlarından dolayı teşekkürler :)
Destek ve katkıtlarından dolayı teşekkürler :)
wallahi şaka gibi. gitti dedigim hesabımı 2 gün sürmedi açtılar. Hiç şüphe etmeden çalışabiliceginiz çok başarılı biri. Kapanan hesaplarınız için gözünüz kapalı bu arkadaşla çalışın. hesaplarınıza kavuşun.
Dün verdik 24 saat içinde hesabımızı açtı kendisine çok çok çok teşekkür ederiz asla pişman olmayacağınız bir ticaret yaparsınız. Tekrardan çok teşekkürler.
24 saatte arkadaş hesabı açtı valla tebrik etmek gerekiyor. :)
hesap açıldı üstelik söylenen tarihten daha önce. tekrar teşekkür ederim. sadece kullanıcı adını alarak yapmalarından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.
çok şükür 50k sayfamızı geri aldık kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. ne şifre istedi ne mail adresi sayfa ismimizi verdik ve 1 haftada sürmeden mutlu sonuç...
https://www.instagram.com/daimaucuzal/
Kapatılan sayfamızı sadece 24 saat içerisinde açtırdı, işinde en iyisi diyebilirim. Çok iyi birisi, ve işlemleri çok hızlı yapıyor. Arkadaşa iş vereceklerin hiç düşünmeden iş vermesini tavsiye ederim. Bir daha böyle bir şey olursa hiç düşünmeden tekrar yazacağımız insan artık belli.
Saygılar.
Kapatılan sayfamızı sadece 24 saat içerisinde açtırdı, işinde en iyisi diyebilirim. Çok iyi birisi, ve işlemleri çok hızlı yapıyor. Arkadaşa iş vereceklerin hiç düşünmeden iş vermesini tavsiye ederim. Bir daha böyle bir şey olursa hiç düşünmeden tekrar yazacağımız insan artık belli.
Saygılar.
Çok şükür 344 k hesabımı max 20 dk ya açtı çok çok çok ilgili işinin ehri bir arkadaş çok yardımcı oldu Allah razı olsun kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim kaybettim dediğim ticari hesabımı hocam geri açtı hızlı ilgili yardımsever ve halden anlayan bir hocamız kendisine çok teşekkür ediyorum güvenle çalışma yapabilirsiniz
Bir aarkadaşımın kapanan hesabını söz verdiği gibi 1 hafta içerisinde açtırdı. Güzel iş çıkarıyor.
Güvenilir + hesap 24 saat içersinde açıldı çok sevdiğim bir abimdir kendisi
Kendisine ben kefilimdir işinin ehli uzun bir süredir çalışıyoruz birçok müşterimi kendisine yönlendirdim ve hepsini sorunsuz bir şekilde açtı , hayırlı işler üstad :)
200klık hesabımı açtırdı on numara bir arkadaş tavsiye edilir.
arkadaş işinin ehli birisi 24 saatten az bi sürede hesabı açtırdı içerde adamımı var anlamadım valla :D
Açılmayan hesabı arkadaş açtırdı. Teşekkür ederim.
muhammetilbas adlı üyeden alıntı
beyler 3 günde hesabımı açtı arkadaş. yok böyle bir hizmet. kesinlikle güvenebilirsiniz.allah razı olsun tekrardan
Kapatılan 10k hesabımızı açtı bugün sağolsun. Şuana kadar ikinci işimiz kendisi ile hep dediği günden önce açtı hesabı ALLAH razı olsun...
kapatılan 3.sayfamı da açtı dediği gibi kuşkusuz iş yapabilirsiniz..
125k 122k hesaplarımı açtı tamamen güvenilirdir öneri üzerine buldum herkezede öneririm
2 kişinin uğraşıp açamadığı 180K hesabımızı 2 günde açtı arkadaş. Çok teşekkürler...
Hesap açıldı cok tesekkur ederim kardesim...
720k'lık hesabımızı sorunsuz açtı sağolsun.
Merhaba, bir mail gelmiş şöyle yazıyor [MENTION=88391]Bottakipciler[/MENTION];
Hesabınız yeniden etkinleştirildi ve artık hesabınıza erişebiliyor olmalısınız. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz.
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Bu adam işini biliyor... :)
Hesabınız yeniden etkinleştirildi ve artık hesabınıza erişebiliyor olmalısınız. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz.
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Bu adam işini biliyor... :)
Calisma icin anlastik duzenli olarak farkli isler icinde calisiyoruz, sorunsuz hizmet alip guvenebilirsiniz :)
Çalışma imkanımız oldu, işinin ehli bir arkadaşımız, gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
90 K' lık sayfam. Açıldı kuşkusuz güvenebilirsiniz. Teşekkürler tekrardan
2-3 kişi yönlendirmiştim arkadaşa, hepsinide sorunsuz açmıştı. Bu konuda güvenle çalışabileceğiniz birisi, Tavsiye ederim.
Merhaba Arkadastan Allah Rahzı Olsun Hesabimi Açtı Çok Teşekkür Ederim Eline Emeğine Saģlık
Kisa surede acildi Sayfam ellerinizi saglik
Verdiğim iş zamanında önce teslim edildi teşekkür ederim.
Sayfa artık yaşıyor :)
Sayfa artık yaşıyor :)
Ellerine ayağına sağlık hesabım açıldı sizde güvenle çalışabilirsiniz
2. ayrı hesabımızı da açtı arkadaş, işinde başarılı.
kısa zamanda hesabımı aldım teşekkür ederim tekrardan.Güvenilir bir arkadaştır.
Hesabım kısa sürede açıldı. ilgili bir arkadaş.
Bir sayfa açtı arkadaş teşekkürler 😇
2 iş verildi 1 hesap açıldı diğeri bekleniyor. Çok kaliteli bir arkadaştır.
Yönlendirdiğim bir arkadaşın hesaplarını açmış başarıyla. Teşekkür ediyorum kendisine.
Kapanan İnstagram Hesabımı açtırdı , Güvenebilirsiniz
Sayfamız açıldı. Söylediği gibi kısa surede sayfa teslim alındı. Teşekkürler
Sayfam 3 gün içinde açildi teşekkürler. Bu işin eğri..
is yapilmistir. 10 numara arkadastir. Gozu kapali hesaplarinizi teslim edebilirsiniz.
Arkadaş verdiğim 2. işten de alnının akıyla çıktı. Sağolsun 2 günde değer verdiğim bi hesabımı açtı. Güvenerek iş verebilirsiniz.
1 Adet instagram hesabım arkadaş sayesinde açıldı.İlgili bir dost.
İyi çalışmalar dilerim.
İyi çalışmalar dilerim.
Az önce açıldı hesap sağolsun çok ilgilendi çok teşekkür ediyorum burdanda kendisine.
Hesabım açıldı çok teşekkür ederim hocam.
Kapalı bi hesabımı açtı arkadaş teşekkürler.
kapatılan hesabım 3 gün sonunda açıldı. Sanırım araya hafta sonu girmesinden dolayı bu şekilde oldu. Ayrıca ödeme konusunda benden kaynaklı problemdede hoş görülü davrandı arkadaş sağolsun.
660 K lık hesabımı açtı.Hemde 1 gün içinde KESİNLİKLE güvenebilirsiniz. Çok teşekkürler
5-6 ay önce kapanan hesabımı sorunsuz olarak dün açtı ve uzun bir süredir beraber çalışıyoruz. Gözünüz kapalı iş yapabilirsiniz , hayırlı işler abi :)
Sayfam açılmıştır.Bir çok sayfamıda açmıştır arkadaşımız.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Geçen sene kapatılan çok yüksek takipçili bir hesabımı daha açtı arkadaş. Gerçekten işinin ehli.. Teşekkür ederim
1.2 m sayfam kapandı bugün sabah 10.26 iletişime geçtim 12:30 hesabımı açtı çok teşekkür edem çok mutlu oldum..
Çok teşekkürler kapanan instagram hesabımızı hızlı bir şekilde geri aldılar , çalışmalarınızın devamını dilerim...
Sayfamızı sorunsuz bir şekilde açtırdı arkadaş. Kesinlikle tavsiye ederim
3 gün içerisinde kapatılan hesabımızı geri açtı arkadaş,şiddetle tavsiye edilir ;)
kapanan hesabımız hızlı bir şekilde açıldı teşekkürler
2 günde heasbımızı açtı.Çok teşekkür ediyorum kendisine hayırlı işler:)
2 hesabımı 2 güne açtı , ilgili arkadaş eline sağlık
Sadece 4 saatte hesap açıldı işini layığıyla profesyonel bir şekilde yapıyor arkadaş herkese tavsiye ederim :)
Çok teşekkür ederim kaybettik dediğimiz ticari hesabımızı geri açtı hızlı ilgili yardımsever ve kendisine çok teşekkür ediyorum güvenerek çalışabilirsiniz..
Sayfayı harbiden açtı umudum yokdu ama :) Başarılı bir işlem oldu
Merhaba ,
Arkadaş Dedigi Gunde Tak Diye Verdigim Hesabı Açtı.
Arkadaş İşinde Gayet Profesyonel.
İş Vereceklere Gozu Kapalı Tavsiye Ediyorum..
İyi Çalışmalar.
Arkadaş Dedigi Gunde Tak Diye Verdigim Hesabı Açtı.
Arkadaş İşinde Gayet Profesyonel.
İş Vereceklere Gozu Kapalı Tavsiye Ediyorum..
İyi Çalışmalar.
Hesabım daha aradan 48 saat geçmeden açıldı. Çok teşekkürler +++
Dün akşam 4'te arkadaşa başvurdum. Bugün öğlen 3te hesabınız aktif olduğunu söyledi. Şaşardım doğrusu :)
Ellerinize sağlık hocam
Ellerinize sağlık hocam
Önemli bir proje sayfamızı 1 gün geçmeden açtırdı. Teşekkür ederim ilgisine ne zaman işim düşse burada olacağım :)
İlk başta şifre istemeden olur mu diye düşünmüştüm. Fakat Kasım Hocamızın beni yanıltması sadece 6-7 saat sürdü. 3 adet benim için çok değerli olan hesaplarımı çok kısa sürede ve uygun bir fiyattan açtı.
Özet : Kapanan hesabın varsa doğru adrestesin :)
Özet : Kapanan hesabın varsa doğru adrestesin :)
Sayfam ikinci kez kapandı, ikisindede Kasım Hocam açtı. Bu sefer açıkçası umudu kesmistim açılacagına dair kalıcı olarak kapatıldı yazıyordu Allah razı olsun Kasım Hocam 2 gün dolmadan açtı Çok Şükür , Keşke tüm ticaret ile uğraşanlar Kasım Hocam kadar iyi niyetli ilgili olsa Çok Teşekkür Ederim Hocam...
1.5 ay önc kapanan hesabımız hızlı bir şekilde açıldı.
Başka çalışmalarımızın devamını dilerim...
Çok teşekkürler.
Başka çalışmalarımızın devamını dilerim...
Çok teşekkürler.
24 saat içinde kanal teslim alındı... ilgili bir arkadaş gerçekten.. tşk ederim
1 Günde Hesabım Açıldı Çok Memnun kaldım maddiyatın son planda oldugu bir kişi..Sonuna Kadar Güvenebilirsiniz..Hersey için tesekkür ederim