-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Sosyal paylaşım ikonları sadece konuların içinde görünsün. Bunu nasıl ayarlarız?
Anın tadını çıkartıyorum, tıpkı paraşütü açılmayan bir paraşütçünün rüzgarın tadını çıkardığı gibi..
Golqesiz
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Web Master
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Nerde konunun icinde görünmesini istiyorsun.? Wp de ise single.php içine uygun yerlere kodlarını eklersin olur biter..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hem ana sayfada görünüyor hemde konuların detayında görülüyor. Ben sadece konu detayında görünsün istiyorum.
Anın tadını çıkartıyorum, tıpkı paraşütü açılmayan bir paraşütçünün rüzgarın tadını çıkardığı gibi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tamam işte. index.php den o kodu sileceksin. single daki kalacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Silmem geeken kodun bir örneği varmı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci, öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
temel html kurallarını bile biliyorsan arayıp bulabilirsin kodu.wp kod editörü açmadan önce temanın klasörüne ve içindeki dosyalara 777 izni ver ardından index.php içinde muhtemel yerleri ara bulmakta zorlanırsan deneme yanılma yap gözüne kestirdiğin kod parçasını kes yerini aklına kazı sayfayı öyle kaydet sitene gir bak ne sonuçlar doğurmuş.doğru sonuca kadar deneme yanılma yapabilirsin ama uzun sürebilir.
Birde sanırım en önemlisi "Bütün Bunları Yapmadan Önce Düzenleyeceğin Sayfaların Yedeklerini Al!!!"
neden bu uyarıyı verdim yedeklerini almadığım ve ne yapacağımı bilemediğim için zamanında düzenlediğim temayı tümüyle sıfırlamak zorunda kalmıştım.aman dikkat.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci..
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlamayamadım :S
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kodlarla yada wp ile pek aran yoksa bazı eklentiler var, mesela Sharedaddy gibi.