-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
film
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selamlar İonos.com sitesinden domain ve hosting sipariş ettim 1 hafta olacak ses seda yok mesaj attım cevap veren yok maillere canlı sohbete acaba bilgisi olan varmı? hayırlı akşamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam fi tarihinde yaşamıyoruz. Domain veya hosting siparişi max 10 dakika içinde kullanıma hazır hale geliyor. Ödemeyi başarılı bir şekilde yaptıysanız ( veya sizin tarafınızdan yapılan bir hata yoksa ) büyük ihtimalle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şahsen bu firmayı hiç duymamıştım, bir araştırma yapayım dedim yabancı reklam amaçlı yapılan paylaşımlardan başka kaynak bulamadım. Buradaki asıl soru, siz kimin tavsiyesiyle bu firmayla iş yapmaya çalıştınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
1and1 firması kimse önermiyordu bu siteyi ama 3-5 kuruş için kafanız ağrıyor şuanda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında ionos iyidir. Fakat şu sipariş onay sistemi gerçekten hiç hoş değil. Benim orada domain ve hostingim bulunmakta. Şuana kadar hiç bir sorun da yaşamadım. Siparişiniz er geç onaylanıp mail ile sizi bilgilendirirler. (Benim sipariş 5 günde onay almıştı) Eğer onaylanmazsa da paranızı olduğu gibi iade ederler. Telaş yapmanıza gerek yok.
Bunun dışında yabancı hosting olarak godaddy, hostgator veya namecheap önerebilirim.