Merhaba Fenomenmarketi.com Sosyal medya hizmetleri panelimi satışa sunuyorum.
Buy Payer , Paywant , Paytr Ödeme kanalı mevcuttur.
Apili sistem.
Üniversitede okuyorum. site ile ilgilenemedigim için satıyorum. 2 hafta reklam yaptım instagram satış yaptıgım hesabı kapattı ve instagramdan reklam yapmamı engelledi.
Satışlar mevcuttur sadece shopier online ödeme sisteeminden 1.013tl lik bakiye yüklenmiş.
İş bankası , ininal , papara , ziraat hesaplarından da +500 - +1000 tl bir miktar kazandım
api aldıgım site de bazen 1k 0.30 kuruştan başlamaktadır . %1000 karlı bir iştir. üniversite okuyorum bu işi yaparım reklamla ugrasırım diyen birisine bu siteyi helalinden 250 tl ye satarım. günlük 150tl kazandıgım zamanlar 700tl ye ortak olmak istediler kabul etmedim. instagram satış yaptıgım hesabı kapattıgı için satışlarda yüksek miktarda azalma oldu 240 üye var hala satış yapıyor site site içerisindeki üyelerde 100 tl lik bakiye var toplamda bekleyen. normalde satış 1000tl düşünüyordum araba kazası yaptım 350 tl lik bir masraf var. domain bana ait , smm panele aylık 60 tl para ödeyeceksiniz.
Tel : 0531 836 86 97
detaylı bilgileri burdan verecegim teşekkür ederim.
Site 2.5 aylık sadece 3 hafta ugraştım satış yaptım üni sınavlar felan derken uğraşamadım.
Toplamda 1.218 adet sipariş yapılmış bugüne kadar
SADECE SHOPİERDEN YÜKLENENEN BAKİYE ;