Arkadaşlar bugün kimseye güvenilmezmiş onu tekrar anlamış oldum. Adsense hesabımı wmaracında satılığa çıkardım. Pm geldi skype adresini göndermiş. Ekledim başladık konuşmaya. wmaracındaki ticaret puanını refarans gösterdi baktım profiline ticaret puanı vardı. Mesajlarıda az değildi anladımki forumu 5-6 aydır aktif kullanan birisi. Bu arada adsense hesabımıda yarınki kredime ödeme sözü olduğu için satılığa çıkardım.
Ödeme konusuna geldi sıra ilk baş hesabı üstüme geçirmem lazım falan filan dedi.Mebla büyük olduğu için birde ticaret puanını falan refarans gösterdiği için ben verdim buna hesap bilgilerini. Daha sonra bende buna iban bilgimi gönderdim. Hesabı üstüne geçirdi daha sonra yazmadı. Açıkca söylemek gerekirse dolandırdığını sandı . Adsense hesabının bağlı olduğu mail adresini falan silmiş aklınca sanki alamıycam ben o hesabı. Bak One kullanıcı adlı ergen ************** kardeşim ben o hesabı nasıl alacağım . Yüzde 10 ihtimal belki alamam ama bu seferde o hesabı kapattırırım. Herkes dikkatli olsun ticaret puanı var diye böyle şerefsizlere inanmasın. Konuyu merak edenler için şikayet bölümü konu linki : https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/one-adli-kullanici-tarafindan-dolandirildim-542437.html#post3096449