-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlıkta da belirttiğim gibi Google Adsense bir gireyim dedim. Baktım adsense hesabımı 5-6 yıl önce bir blogspotlu siteye bağlamışım. Şimdi de tekrar başvuru onayı mı ne istiyor tam anlamadım. Siteyi değiştirmemin bir yolu var mı arkadaşlar bilen yardım edebilir mi? Kaç yıl önce yaptığım cahilliğin ceremesini şimdi çekiyorum.
Makale yazarlığı, editörlük yapılır. Bunlar dışında elimden gelen her türlü işi yapmaktayım.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
AdSense hesabınızı istediğiniz kadar siteye bağlayabilirsiniz. Hesabınıza girin ve siteler bölümünden kullanmak istediğiniz siteyi ekleyin. Hepsi bu kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Yeni gelen güncellemeden dolayı ekleyeceğiniz sitelerde onay mı istiyor? Sorununuz tam olarak nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sorun sizden yada geçmişte yaptığınız bir işlemden kaynaklı değil, Google AdSense yeni bir güncelleme getirerek artık her site için onay şartı getirdi. Eskiden 1 AdSense hesabına 500 tane site eklenebiliyor iken onaysız bir halde, şimdi her siteyi bildiriyorsunuz ve inceleme süreci başlıyor. Bu süre içerisinde siteniz politikalarına ve şartlarına uygunsa eğer kabul edilip hazır hale getiriliyor, reklamlar oluşturup siteye ekleyebiliyorsunuz.
Ters giden sizden kaynaklanan bir durum değil :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsensei kullanmak için gidermeniz gereken sorunlar vardır diyor. Altında da xxxxx siteniz adsense program politikasına uygun olmalı ve başka bir hesabınız olmamalı kabul ediyor musunuz ediyorsanız başvurunuzu gönderin diyor başka bir şeye giriş yapamıyorum. O site için tekrar başvurumu yollamam gerek.
sol taraftaki seçenekler kapanmış gibi yani.
Makale yazarlığı, editörlük yapılır. Bunlar dışında elimden gelen her türlü işi yapmaktayım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Olayın daha net anlaşılabilir olması açısından bir kaç ekran görüntüsü paylaşırsan destek olabiliriz sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
görüntü burda hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sizin hesabınız onaylanmamış
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
Ş** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Onaylatmak için bu siteyi nasıl değiştiricem işte asıl sorun burda. Başka bir siteyle başvurmaya çalışsam başvuramaz mıyım nasıl başvurucam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Başvuruda bulunabilirsin elbet de, sitenin AdSense hesabı alması için uyumluluğu önemli ki bu site yada başka bir site bunun artık bir önemi kalmadı son güncelleme ile artık her site için onay gerekiyor. Siteni uygun hale getirip başvuruda bulunabilirsin.
İçerik kalitesi, sayfa yapısı, kullanıcı dostu bir tema ile onay almak kolay.