-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kasım ayı enflasyon oranı -1.44 çıktı. Aralık ayında da -3-5 aralığında çıkarsa tamamdir belki özel sektör ve para babaları kurtulur. En nihayetinde asgari maaş ne kadar az artarsa işçi memura verilen maaş ne kadar düşerse o kadar iyi. Amaç özel sektörü kurtarabilmek halk zaten alıştı enflasyonla başa çıkmaya veya cikamamaya. Allah hayırlısını nasip etsin o kadar çok insan var ki asgari maaş ile geçinmeye çalışan Allah onlara yardım etsin. Enflasyon nasıl eksi çıktı onun hala şokundayim ama gaz yağı nin sepette olduğu bu enflasyon sepetinde çok da şaşırmamak lazım. Gaz yağı veya dikenli tel(o da sepetteydi sanırım) kullanan var mı bu arada?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
gaz yağını kullanıyorum gaz lambam için :D Kitap okurken ve bilgisayarda çalışırken yanda hoş görüntü oluşturuyor. Işık yerine ateşi tercih ediyorum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Faizler artmış her ürüne %100 zam gelmiş neredeyse
Ama enflasyon düşmüş. Seçimden önce memura emekliye düşük zam vermek için yapılan bir kandırmaca bu.
Kısaca
Marta kadar düşmüştür o Marta kadar :)
Cebindeki paraya bakman, marketteki fiyatlara bakman yeterli gerçek enflasyonu görebilmek için
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Olumlu bir gelişme, umarım bu böyle devam eder. Sadece halkın çıkarına gelişmeler olur ekonomik anlamda inşallah. Ama, bilmiyorum ya ; Türkiye İstatistik Kurumu , bu tip bilgileri halka sunarken , senede 1 defa dahi kullanma ihtimalimiz olmayan ürünlerin fiyatlarını baz alınca, tüm hevesim kaçıyor bu konudaki. Misal, pinpon topu , çit telleri gibi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hadi haberlerde bunu gördüm sinirim bozuldu az foruma bakayımda kafam dağılsın dedim :D Yine bu habere denk geldik iyi mi ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
A haberde de paylaşıldı yine demin . Uçuyoruz galiba .