-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhabalar;
Newspaper tema kullanıyorum ve makale içi reklamlarla ilgili size bir sorum olacak. Tema panelinde inline ads bölümüne 1 adet reklam ekliyorum ve alt kısımda kaçıncı paragraftan sonra göstermesi gerektiğini belirtiyorum. Reklam istediğim paragraftan sonra çıkıyor.
Sorum şu; bu temada makale içine birden fazla reklamı, kendi ads paneli üzerinden ekleyebiliyor muyuz? Ben beceremedim bir türlü.
77636
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim bildiğim yazı resminin altına yazı resminin ortasına ve en atlına koyulabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynen başlık altına, yazı ortasına ve yazı sonuna ekleniyor. Yazılarım biraz uzun olduğu için; makale ortasına eklenen 1 adet reklam yetersiz geliyor. Bu rakamı 2 yada 3'e yükseltmenin bir yolu var mı? diye soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Ben bu durumu ad-inserter ile çözdüm. Yazı içlerine dair reklam yerleşimlerini oradan yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
asker
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
otomatik google adsense reklam kodu ekleyebilirsiniz.
makaleniz ne kadar uzun olursa kendiliğinden reklam yayınlanıyor.
murro adlı üyeden alıntı
Aynen başlık altına, yazı ortasına ve yazı sonuna ekleniyor. Yazılarım biraz uzun olduğu için; makale ortasına eklenen 1 adet reklam yetersiz geliyor. Bu rakamı 2 yada 3'e yükseltmenin bir yolu var mı? diye soruyorum.
https://www.anitkabir.net