-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba, ben beğendim güzel olmuş. bu çizginin altına inmezseniz iyi yerlere gelirisiniz bence. fakat logoyu bir daha düşünün derim. o pek güven vermiyor. başarılar dilerim.
https://ceviiz.com - "Hafıza Tazeler"
https://instagram.com/ceviizcom
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
uçak teknisyeni
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
logo sanki satanist sitesi hissiyatı verdi bana ya da retro site hissi verdi :D ikinci olarak site sanki ekrana sığmıyor genişlik olarak bir tek bende mi var öyle bir sorun bilmiyorum ayrıca solda ki dikey reklamında yarısı gözükmüyor yarısı var yarısı yok yani site sanki biraz sağa kaysa tam olacak gibi ama çözemedim neyse bunlar dışında bence site gayet hoş olmuş ah birde fener kazansaydı daha güzel olurdu ya site :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.gercektenoldu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Logo konusunda kesinlikle ve kesinlikle haklısınız :) dediğim gibi orada bir logo olaun diye yaptığım bir logo sadece :) .. dediğiniz ekrana sığmama olayı bende olmuyor ama bilemedım.. değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
alan adı güzel ama spor siteleri var iken sizin sitenin tutması zor ve cnn olması sıkıntı çıkartır mı bilemedim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani benim sitenin tutmasının zor olduğunu ben de biliyorum ama girdik işte bu işe.. nasıl yapacağız bilmyorum ama çabalayacağız :) sosyal medya odaklı düşünüyorum. yani twitter dan hit çekmeye çalışacağım. Yoksa baya zor gibi. cnn adnın sorun olacağını düşünmüyorum. Sanırım üç harfin tapusunu almamışlardır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"CNN" ismi ilerde sorun çıkarabilir. Şimdiden yeni bir isim düşünün derim.