-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar dün bir yazı yazdım bugün bakayım eklenmiş mi diye arama yaptım ve yazının değil de etiketin indexlendigini gördüm. Sizce etiketlerin İndex almasını kapatmalı miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet ve Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Spam olmadığı sürece sıkıntı yok site haritalarınıza dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Etiketlerin indexlenmemesi daha iyi. Bloggerda da Google etiketlerin index almasını istemiyor. Etiketleri indexletmeye çalışmıştım tamamen ve hata oldu bu hareketim.
BEAR
SEO Siteden Başlar
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yaptığımız testler ve yurt dışı kaynaklı takip ettiğimiz SEO duayenleri etiketler ve kategorileri indexletmiyor. Mantıklı bir şekilde düşünürsek arama yapan biri direk bilgi istiyor ancak siz ona snippet veriyorsunuz ek bir tıklama istiyorsunuz. Bu UX değerini düşürür. Ek olarak indexlenen her sayfanın otoritesinin yüksek olması her zaman kazanç sağlar. Yani arama motorları için değerli sayfaları indexletmek daha iyidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
BEAR
SEO Siteden Başlar
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yoast > Search Appearance > Kategoriler > Show Kategoriler in search results? ( No seçin)
Ayrıca Yoast site haritası seçeneceğini kaldırın oda genel bölümünde Features sekmesinde. Ardından Google XML Sitemaps eklentisini indirip kurun. Oradan etiketleri site haritasından kaldırın.
1 kişi bu mesajı beğendi.