lostyazilim
tr.link

Psikolojikman Çöküntü İçersindeyim .

37 Mesajlar 6.176 Okunma
lstbozum
tr.link

okanakca okanakca Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 358
  • Beğeniler 26 / 74
  • Ticaret 1, (%100)
Kurtulmak istiyorsan bilgisayarı açma. Çık dışarda arkadaşlarınla takıl ve en önemlisi artık düşünmekten vazgeç. Gerçekten en güzeli bu olacak. Düşünmezsen hiç bir şeyin kalmaz. Zaten insanların sana burada önerecekleri şeylerde düşünmemeni sağlayacak şeyler. Ama sen dışarı çıktığında da düşünürsen bu iş olmaz.

Sadece dışarıda değil hiçbir yerde düşünme yatağa girdiğinde de düşünme örneğin yatarken bi film aç onun karşısında uyu ama hiç uyuduğunun bile farkına varma. Sız yani...

Dediğim gibi açma bilgisayarı...
CevdetBartu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CevdetBartu CevdetBartu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 104 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

okanakca adlı üyeden alıntı

Kurtulmak istiyorsan bilgisayarı açma. Çık dışarda arkadaşlarınla takıl ve en önemlisi artık düşünmekten vazgeç. Gerçekten en güzeli bu olacak. Düşünmezsen hiç bir şeyin kalmaz. Zaten insanların sana burada önerecekleri şeylerde düşünmemeni sağlayacak şeyler. Ama sen dışarı çıktığında da düşünürsen bu iş olmaz.

Sadece dışarıda değil hiçbir yerde düşünme yatağa girdiğinde de düşünme örneğin yatarken bi film aç onun karşısında uyu ama hiç uyuduğunun bile farkına varma. Sız yani...

Dediğim gibi açma bilgisayarı...

Çok güzel söylemişsiniz hocam. En güzel çözüm bu.

zeynelx zeynelx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Php Web Devoloper
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 1, (%100)
Değerli arkadaşım, annene bir sor ! Sen doğduğunda kafanı bir yerlere çarpmışmısın ? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama... yaşanmışlığın az belli... Bu evreler geçicidir demek istemiyorum ! Ama geçicidir... Bence çok şanslısın bir haftada 6 kilo verdiğin için, gün gelecek 1 hafta da 1 kilo dahi veremeyeceksin ( 40' lı yaşlarda ) tabi yaşarsan... :) Dikkatini çekerim tabi yaşarsan dedim. Yani, afaki olan bu dünyada haftada 6 kilo vermeye değmez, dünya bu kadarını hak etmiyorken hiç bir insan hatta senin aciz bedenin bile bu kadarını hak etmiyor... Sen kola içmeye devam et, benden bir tavsiye votka redbull daha iyi gelir.

Not : Nişanlımdan :)

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
Ramazan ayıda geliyor hocam git bi' abdest al kıl vakit namazlarını sonra kendine bi blog kur olmadı ben sana kurayım bir tane kendi kendine birşeyler karala inş. oruç heyecanıylada unutur gidersin. Saygılar.
cokzarifisler

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

mavice mavice WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 145 / 133
  • Ticaret 1, (%100)
İmanım kuvvetli diyorsan 3 aylar içerisindesin içkiye şuna buna takılma.
Yapabileceğin şey dışarı çıkmak, arkadaşlarınla gezmek.
Konuşmak istersen de içine atma, arkadaş çevrenden varsa dinlemesini bilen birisi anlat içindekileri. İçine atarsan daha da kararır hayatın. Sinir stres derken heba olmayasın.
Bir kız için değer mi ? gibi sözlere, kız milletine güven olmaz laflarına kulak asma.
Her insanın huyu suyu farklıdır. Biri seni terk ettiyse diğeri de seni terk edecek diye bir şey yok. Hep söylenir, 5 parmağın beşi de bir değil.
Allah'ın izniyle unutmaya çalış.
Aklına geldikçe başka işlerle uğraşmaya bak.
Allah yardımcın olsun.
@zeynelx'in dediği gibi "Bu evreler geçicidir demek istemiyorum ! Ama geçicidir..."
Bu ayın 14'ün de babamı kaybettim. 15 gündür Babasızım. Allah başka keder göstermesin @apocanhi. Ölüm hariç her şeyin dermanı var derler. Zaman ve sabır..
cokzarifisler

kişi bu mesajı beğendi.

mavice.net

Yrlmz Yrlmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 794
  • Beğeniler 24 / 137
  • Ticaret 5, (%100)
sabret ve bol bol dua et.
Allah yardımcın olsun.Hepsi geçecek sadece biraz SABIR..

Elbet birgün...

cokzarifisler cokzarifisler www.cokzarifisler.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
hep beyler yazmıs arkadasım sıze bırde ben yazayım bır bayan olarak dedım ama 10 gun gecms umarım gerı donmustur..donmedıysede uzulupte gerı gelmeyecek zamanını zıyan etme ....keskın sırke kupune zarardır

cokzarifisler
mavice

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al