Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Türkiye'de internet firmalarının çok fazla abartıldığı görüşündeyim. Netice olarak bir çok firma bir çok merkezde aynı alt yapıyı kullanıyor, değişen sadece fatura ödediğiniz kurum oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım,Blog Yazarlığı
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Türknet avantajları
- kota yok
- taahhüt yok (istediğin zaman çık)
- 1000 dk her yöne konuşma
- hattın santrale yakınsa yüksek ve sorunsuz hız
Türknet geçmeli miyim?
- eğer santral yakınında bulunuyorsan ve fazla kalabalık bi yerde yasamıyorsan geçmelisin.
- yapa altyapısında bulunuyorsan geçmelisin.
- halen aktif vdsl kullanıyorsan geçmelisin.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Evim için yeni başvuru yaptım iş yerinde 3 4 aydır sorunsuz kullanmaktayız net 35 mbps geliyor
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam olumsuz yorumlara bakarsaniz ne samsung alirsiniz ne apple bizim milletimiz sorun yaşayinca yorum yapar yaşamazsa yazmaya üşenir bunuda aklınızda bulundurun illaki sorun olacak ama oturtuktan sonra sorun olmuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
türknet sitesinde 50mbs hız alabilecegi yazıyordu ama bağlatınca superonline 16 verirken kendisi 6 mpbs verdi :)
MultiAnaliz.com
bilalklc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis, İnte
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
lan arkadaş birisi türksat kullanıyor diye turkneti aşşağalamış bazıları daha çocuk bilmiyor turknet kötü sakın geçme diyor bazılarıda turkneti kullanıyor emin olmadan turknete geç pişman olmassın şu bu diyor kardeşim açık konuşmak gerekirse şöyle anlatıyım sana bizim türkleri bilirsin en ufak 1 tane sorun olsa o firmadan kötüsü yok sana turkneti kötülerler buna emin ol aramızda turk*******un gizli müşterileri var buna dikkat et övecektir kanma bunlara daha dün aradım 4441500 hanım efendi dedim 2adet mobil hattımı 1 adet ev interneti 1 adet ev telefonu komple kapattırmak istiyorum bana cezaları ödemeler cihaz mevcut bütün paraları nedir söylermisin nedenini öğrenebilirmiyim dedi valla dedim adil kullanım kotanız öncelikle hiç adil değil yansıttığınız faturalar ************* müşteri hizmetlerinde dengesiz yeni çalışanlarınız hiçte dedim yardımcı olmuyor kadın bana demesin mi ben bilal bey burdan bunu yapamıyorum şubeye gideceksin bana yalan konuşuyor kadın o kadın bana bu hatları kapatırsanız şu kadar ödeme yansıyacak diyebiliyor gıcık ettim ya onu ben şubeye yönlendiriyor kapat terbiyesiz seni kefaşe dedim direk hiçte lafımı çekinmedim başka yere bağlandım tak tak söyledi ben arkadaşıma evlenen arkadaşıma turkneti tavsiye ettim kullanıyor 1 kez bana gelip demedi ki yaw bilal senin verdiğin şirketinde seninde şu bu demedi adam otomatik ödeme yaptı kredi kartına hiçte fazla para kesmiyor bunlar yalan dolan yasal öyle bir hakları yok sadece sen ödeme emri verdiysen bağlama ilk başlardaki bağlama şu bu ücreti alırlar o türksatı destekleyen arkadaşın laflarına inanma yani öyle bir durumda tazminat davası açarsın sadece 65 65 tl alıyorlar senden her ay kartından ve sen referans kodunu bana veriyorsun ben gidip turknetli oluyorum ilk ay fatura ödemiyorsun 1 ayda ben ödemiyorum buda var yani demek istediğim kardeşim geç için rahat olsun 70 80 tl 16 32 mb hızlarla devletin satmış olduğunu turk ******* bayisinde sürüneceğine turknette sürün en azından benden sana bir arkadaş tavsiyesi umarım turkneti karalayanlara itibar etmessin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
dreamfancy adlı üyeden alıntı
https://www.youtube.com/watch?v=MDinPiqK6Bs
Konuyu görünce hemen uçtum çünkü bir kardeşimin daha mağdur olmasını istemiyorum bu adi hollanda firması yüzünden neyse, yıllardır internet firmaları tarafından tecavüze uğramış deneyimli bir mağdur olarak söylüyorum türknet'e bir gün 1 elini verirsin ertesi sabah kalktığında diğer elini bulamazsın. Kartından habersiz yere para çekmelerinemi örnek vereyim yoksa örnek 30 tl belirtilen bir faturanın 80 tl gelmesinimi örnek vereyim?
Yada bağlanılamayan canlı desteklerine mi? Bence bir riske girip türkneti kullan ve sonra buraya gelip
Not: İlla geçeceksen türksat teledünya kullan hem televizyon var (spor kanalları, film kanalları) hemde faturada 1 kuruş oynama olmuyor ve sonuna kadar iletişim ve destek veriyorlar. En ufak bir arıza da bile adamlar evine ekip yolluyor. Yani ben türkiye de böyle bir sistem içerisinde böyle bir firma hiçbir yerde görmedim. Yani kelimelerle anlatamam.
AKK YOK AYLIK 55 TL VE SPOR KANALLARI FILM KANALLARI HERŞEY AÇIK, ÖYLE BİR ÖVÜYORUM Kİ
GÖRENDE FİRMA BANA AİT SANACAK AMA NE YAZIK Kİ ÖVÜLECEK BİR FİRMA TÜRKSAT TELEDÜNYA
GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SENDE TÜRKSAT KULLANIYOSUN AMA ONDAN IYISINI BULAMAZSIN SOYLEYIM
Türksatta aylık 55 TL ye akk olmayan ve tüm kanalları içeren bir paket gerçekten var mı? Ocak 2018 de Türk ******* sözleşmem bitiyordu binamızda kablonet alt yapısı var ve çok araştırdım fiyatlar 70-80 TL arasıydı. Kullandığınız paketin linkini atar mısınız hocam.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..