lostyazilim
tr.link

Bildirim Göndermeye Çalışıyorum

3 Mesajlar 610 Okunma
acebozum
tr.link

1bosluk 1bosluk A Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, mesajlaşma uygulaması yaptım. Biri mesaj attığında karşı tarafa mesaj geldi diye bildirim çıkmasını istiyorum. Google notifications ile ilgili bir şeyler buldum. firebase sitesi üzerinden bildirimde gidiyor fakat mesaj atılınca anladınız işte.. :D nasıl yapabilirim?

SİBER GÜVENLİK TESTİ YAPILIR (ÖNEMLİ BİR ŞEY BULAMAZSAM ÖDEME YAPMAZSINIZ) ÜCRET: 150 TL
elektronikssl
webimgo

cArleone cArleone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web master
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 85 / 59
  • Ticaret 9, (%100)
Firebase uygulamanın içine gömüyorsunuz.uygulama açıldığında firebase idsini alıp sunucunuzda kayıt etmelisiniz.Araştırırsanız idyi nasıl alabileceğinizi bulabilirsiniz.
Mesaj göndermek için firebase apileri mevcut.Php veya başka bir dilde istenilen url bildirim mesajı ile beraber firebase id ve firebase api keyi yazarak kullanıcıya mesaj gönderebiliyorsunuz.

Biraz araştırmayla baya bir kaynak bulabilirsin.

Edit:Kullanıcı uygulamaya her girdiğinde alıp idyi güncellemeyi unutma.Arada id değişimi olabiliyor.

www.ustaderslik.com

1bosluk 1bosluk A Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

cArleone adlı üyeden alıntı

Firebase uygulamanın içine gömüyorsunuz.uygulama açıldığında firebase idsini alıp sunucunuzda kayıt etmelisiniz.Araştırırsanız idyi nasıl alabileceğinizi bulabilirsiniz.
Mesaj göndermek için firebase apileri mevcut.Php veya başka bir dilde istenilen url bildirim mesajı ile beraber firebase id ve firebase api keyi yazarak kullanıcıya mesaj gönderebiliyorsunuz.

Biraz araştırmayla baya bir kaynak bulabilirsin.

Edit:Kullanıcı uygulamaya her girdiğinde alıp idyi güncellemeyi unutma.Arada id değişimi olabiliyor.

abartmıyorum en az 15 saat uğraştım. Beceremedim.

SİBER GÜVENLİK TESTİ YAPILIR (ÖNEMLİ BİR ŞEY BULAMAZSAM ÖDEME YAPMAZSINIZ) ÜCRET: 150 TL
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al