-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, mesajlaşma uygulaması yaptım. Biri mesaj attığında karşı tarafa mesaj geldi diye bildirim çıkmasını istiyorum. Google notifications ile ilgili bir şeyler buldum. firebase sitesi üzerinden bildirimde gidiyor fakat mesaj atılınca anladınız işte.. :D nasıl yapabilirim?
SİBER GÜVENLİK TESTİ YAPILIR (ÖNEMLİ BİR ŞEY BULAMAZSAM ÖDEME YAPMAZSINIZ) ÜCRET: 150 TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Firebase uygulamanın içine gömüyorsunuz.uygulama açıldığında firebase idsini alıp sunucunuzda kayıt etmelisiniz.Araştırırsanız idyi nasıl alabileceğinizi bulabilirsiniz.
Mesaj göndermek için firebase apileri mevcut.Php veya başka bir dilde istenilen url bildirim mesajı ile beraber firebase id ve firebase api keyi yazarak kullanıcıya mesaj gönderebiliyorsunuz.
Biraz araştırmayla baya bir kaynak bulabilirsin.
Edit:Kullanıcı uygulamaya her girdiğinde alıp idyi güncellemeyi unutma.Arada id değişimi olabiliyor.
www.ustaderslik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cArleone adlı üyeden alıntı
Firebase uygulamanın içine gömüyorsunuz.uygulama açıldığında firebase idsini alıp sunucunuzda kayıt etmelisiniz.Araştırırsanız idyi nasıl alabileceğinizi bulabilirsiniz.
Mesaj göndermek için firebase apileri mevcut.Php veya başka bir dilde istenilen url bildirim mesajı ile beraber firebase id ve firebase api keyi yazarak kullanıcıya mesaj gönderebiliyorsunuz.
Biraz araştırmayla baya bir kaynak bulabilirsin.
Edit:Kullanıcı uygulamaya her girdiğinde alıp idyi güncellemeyi unutma.Arada id değişimi olabiliyor.
abartmıyorum en az 15 saat uğraştım. Beceremedim.
SİBER GÜVENLİK TESTİ YAPILIR (ÖNEMLİ BİR ŞEY BULAMAZSAM ÖDEME YAPMAZSINIZ) ÜCRET: 150 TL