alperi
alperperi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Bilgiişlem
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adsense reklamlarını tıklatmak amacı ile yapılan her türlü girişim politika ihlalidir.
diye biliyorum ben, acaba yanlış mı biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Dalga mı geçiyorsunuz, gerçekten merak ederek soruyorum?
"Sitemde bazı bölümlere reklam tıklama zorunluluğu koyduk." ve "30.000 liraya 1 seneliğine sözleşmeli olarak kiraya verebilirim" demişsiniz. Sizin adsense politikalarından haberiniz yok sanırım. 1 ay bilemediniz 2 ay alırsınız sonrası malum.
Bir inceleyin derim;
https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=trTıklamaları veya görüntülemeleri teşvik etme (ödüllendirilmemiş envanter)"Ödüllü envanter kullanımı haricinde, yayıncılar tıklama ve görüntüleme elde etmek için başkalarından reklamlarını tıklamalarını veya görüntülemelerini isteyemez veya aldatıcı uygulama yöntemleri kullanamaz. Bunlarla sınırlı olmamakla birlikte, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için kullanıcılara ödeme teklif edilmesi, bunları yapmaları karşılığında üçüncü taraflar için para toplama sözü verilmesi veya tek reklamların yanına resim yerleştirilmesi bu kapsamdadır."
Bknz:
Cin olmadan adam çarpmak bu olsa gerek
1 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
cowlook.com sanirsam bu site sahibi nasıl ban yemiyor zorla tiklatma olayından anlamış değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zorla değil sadece personellerimizi mecburi tutuyoruz. Banlayamazlar.