-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Üniversite okuyorum.
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hayırlı akşamlar,
Bir tarih sitesi kurdum. Guzel bir tema ve %100 özgün makaleler gireceğim. Şuan 10 makale var. Site sizce görünüş nasıl logo, yazılar, tema bunlar hakkında her türlü fikir ve önerinize açığım.
Tarihbankasi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
3D MODELLEME/ANİMASYON
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam merhaba, konu başlıklarını daha ilgi çekici bir şekilde yazabilirsiniz mesela konu hakkında bir yazı ve yanına merak uyandırıcı bir ek daha olabilir. En üstte bulunan konuların fotoğrafları daha özenle hazırlanabilir hepsinin renk uyumu ayarlanıp güzel bir kontrast yakalanabilir. ve kategoriler daha çok olabilir. Dinler tarihi olsun ve sadece islamla alakalı olmasın mesela. birde instagrama daha çok yoğunlaşın çok güzel bir nimet. ve ek olarak makaleler akıcı olsun okurken mesela bir lafı evirip çevirip uzatmayın şu an benim yaptığım gibi yani söyleyeceğim 2 3 şey var lakin görüyosunuz destan yazdım yorulmuş bile olabilirsiniz okurken :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Üniversite okuyorum.
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tarihte resimler genelde eski zamanları yansıtan cizimler oluyor en iyilerini secmeye çalışıyorum. Ama renk uyumunu pek yakalayamıyorum. Instagramda 8k hesabım var. Ama ne paylaşıp nasıl kitle cekecegimi bir türlü dusunup mantıklı bir karara varamadim. Sence neler paylaşıp hit cekebilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Furkanaydgn
Mobil de menüler çalışmıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
bu konuda tecrübeli biri olarak amacın para kazanmak yerine hobi ve genel kültür bilgilerini arttırmak ise yap derim yoksa boşa kürek çekersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tema da güzel olabilirdi.. ayrıca üst kısımda bulunan logonun boyutu ile logo içinde bulunan site ismi boyutu çok uyumsuz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Site görseli bence on numara olmuş. Yukarıda da biri bahsetmiş hobi olarak ise çok güzel ama para kazanmak için ise tarih sitelerinde para yok gibi bir şey maalesef. Daha önce de mitoloji ile ilgili bir blog yapmıştım. Birçok yazıda ilk sırada olmama rağmen para kazanamamıştım. Şimdi hobi olarak tekrar başlayacağım.
Tayfun