İlan sitemin admin paneline giremediğim için phpmyadminden admin bölümlerini silip tekrar oluşturdum. username ve password (md5 ile şifrelenmiş şekilde) yazdım. panele giriş sorunu çözüldü. ancak şöyle bir sorun oluştu. Yeni ilan eklemek istediğinizde kategori listesi çıkıyordu. expand all(hepsini aç), collapse all(hepsini kapat) seçenekleri vardı. ayrıca her ana kategorinin yanında + simgesi vardı. tıklayınca alt kategoriler açılıyordu.
herhangi bir kategoriye tıklayınca 2. adım geliyordu ve gerekli alanları doldurup ilan ekliyordunuz.
şimdi ise hepsini aç, hepsini kapat kısmı var ama kategori listesi çıkmıyor. dolayısıyla ilan da verilemiyor. firebug ile baktım choose_cat.php dosyasında şöyle bir error gösteriyor:
dTree is not defined
d = new dTree('d');
bu sorunu acil çözmem gerekiyor arkadaşlar. ayrıca sitede genel olarak şöyle bir sorun var. örneğin bir yerde şehir ve ilçe seçme bölümü var.
açılır şehir listesinden şehir seçiyorsunuz. sonra altına açılır ilçe listesi çıkıyordu otomatik olarak.
az önce denedim. şehir seçtikten sonra ilçe listesi otomatik açılmıyor.
sanırım bu da javascriptin çalışmamasından kaynaklanıyor.
ben javascriptten hiç anlamıyorum. ücretli/ücretsiz yardımcı olabilirim diyen varsa site adresini pm ile vereceğim. bütçem 20 tl'dir. şans oyunları, paypal ya da iş bankası havale ile ödeme yapabilirim.
yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.