wep sitem; https://www.bursa-nakliyat.com/
makale konusu en zor anahtar kelimem, bursa evden eve nakliyat çok sayıda güçlü firmayı gerilerde bıraktığım MEDİUM

Arkadaşlar en azından sizlerin benim amacımı anlarsınız diye düşünüyorum. seo demek kurnazlık ve wep sitelerimize organik ziyaretçi çekmek diye biliyorum.
Konu başlığı gibi bütçe yok gibi ama hayaller büyük tek sermayem batırdığım siteler sayesinde edindiğim tecrübelerim aslında tanıtım yazısı olarak hazırladığım bir makalem vardı onu paylaşmak istiyorum.

Geberik Nakliyat - Evden Eve Nakliyat Sektöründe Bir İlke İmza Attı

Düşük bütçe ile büyük hayaller başarmak

Tek hayalim organik aramalarda Bursa evden eve nakliyat piyasasındaki firmaları geçmek. Araştırmacı ve inatçı kişiliğim verdiği hırs ile yaptığım araştırmalarda en basit anahtar kelimelerde bile hiç bir sosyal medya çalışması olmaması açığını buldum.

Sosyal medya ile başarılı olmak için düşündüğüm strateji Bursa Geberik Evden Eve Nakliyat ismi
ile en zorlu anahtar kelimelerde bile hedef kitleme ulaşabilmek için Medium 'un Bursa evden eve nakliyat firmaları'na karşı avantaj sağlamak için kullanabileceği uygun içerik yayınlama sitesinin gücünü kullanmayı düşündüm.

Kazanılan her başarı bir günde gelmiyor

Düşük bütçe ile İnternet ortamında bir iş modelini gerçekleştirmek için harika fırsatlar sunuyor. Sıfır bütçe ile uzun vadede başarı kazanmak her zaman mümkün. Girişimci kişiliğim sayesinde evden eve nakliyat sektöründe güçlü firmaları geçtiğime inanıyorum.

Bursa evden eve nakliyat sayfamın meraklıları sayesinde dahada çok büyüyorum. Sosyal medya ile liderlik durumum eski ve güçlü rakiplerin sahip olmadığı temel kaliteye sahip ve birçok incelemeleri ile,taklit edilip sosyal medya sayfalarına çalışma yaptıklarının fakındayım.