-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Avada nın diğer tema satış kanallarını da incelerseniz sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Lisans veriyorlarsa sorun olmaz sanırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
sistemci
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
satış kanallarını sitesinde göremedim. Lisans ya da kullanım hakkı illaha veriyordur ama, toplu lisans hakkından veriyor ise o lisans benim degil onların olmaz mı?
mesela bu template aldığımda gerçek lisanslı. 60$ dan.. ömür boyu kullanım veriyor mu mesela.. ingilizcem olmadığı için sitesinden çokta bir şey anlamıyorum açıkcası :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu söylediğiniz site yasal bir site değil bana kalırsa kafalarına göre açmışlar.
Avada'nın orijinal temasını alıp Türkçeleştirip satıyorlar.
Full lisans ile alıp yapmışlarsa ona diyecek bir şey yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
sistemci
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aslında sag click türkçe yaptım. Ama adamlar öyle site yapmış ki, özelliklerini imaj kullanarak koymuşlar sitelerine. image de tabi doğal olarak çevrilmiyor :)
ama orjinal sitesinden almak mantıklı olan gibi görünüyor. En çok kafamı bulandıran sınırsız kullanım mı veriyorlar acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
sistemci
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani aslında şu var; demek ki bu şekilde sınırsız lisans alınarak satış yapılabiliyor demek ki.
birde; benim anladığım düzenli lisans tek bir sitede tüm haklarıyla kullanmak için, sınırsız lisansta istedigin kadar müşteriye satış yapabilmen için, doğrumudur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tema yapımcısına mail atarak bu site sizin partneriniz mi diye sorulabilir.
Ben de pek ihtimal vermiyorum para verip lisans aldıklarına. Ama belki de büyük düşünen bir girişimcidir belli mi olur:)
Yine de ne olursa olsun daima themeforest üzerinden satın almak en sağlıklısıdır.
2 kişi bu mesajı beğendi.