Merhabalar Arkadaşlar aranızda yeni sayılırım şuanda bugüne kadarki 2. sitemi kullanıyorum ilkide yemek tarifleriyle alakalıydı amatörceydi komple vazgeçip yeni proje olarak buna başlamıştım Kendim Bizzat Gastronomi mezunuyum ilerde İmkanlar dahilinde eve studyo mutfak tarzı birşey kurucam ve yemek videoları çekip youtube aracılığı ile biraz yoluma bakıcam Site içinde şuan da forum ve e ticaret bölümüde mevcut ilerde mutfak gereçleri satıcam forum kısmıda değişecek ve soru cevap eklentisi kurulacak lisanslı o daha bir güzel oluyor bu tarz yerlerde
Türkçeleştirmede biraz sorunlar yaşasamda deneme yanılmayla php dosyalarından elimden geldiğince türkçeleştirdim.Şuan Gayet memnunum sadece ufak tefek birkaç düzenleme yaptıktan sonra bazı profesyonellere danışıcam seo ve Site içi linkleme ve hata düzeltmeleri konusunda o kadar.Hergün mümkün olduğunca içerik giriyorum şuan için sadece.Çok kısa vadede birşey beklemiyorum istediğim hedeflere 5 yıla kadar falan anca ulaşıcam bu gidişle. Zahmet olmazsa biraz inceleyip akıl verebilirmisiniz.Özellikle varsa yemek tarifi sitesi kurmuş yada yönetmiş kişiler yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler...İyi Forumlar
www.lezzettutkum.com