-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Merhabalar,
tekrar sınava hazırlanıyorum...
Network uzmanlığı'nı düşünüyorum fakat bu alan için hangi bölümü seçmem daha doğru olur teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana sorarsan uzmanlaşmak istediğin alan için okunması gereken bölüm diye bir şey yoktur. Yani şöyle söyleyeyim SEOda uzmanlaşmış elektrik-elektronik mühendisi gördüm ben.
Okuduğun bölümde teknolojiye dayalı temel bilgiler edinirsin fakat uzmanlaşmak istediğin alan için gerek etkinlikler olsun gerek araştırmalar veya sertifikasyonlar olsun bu şekilde kendini geliştirirsin.
Bölüm tavsiyem içinse bilgisayar programcılığı, teknolojileri veya bilgisayar, yazılım mühendisliği olabilir. Eğitim hayatında başarılar dilerim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MasterKazanç adlı üyeden alıntı
Bana sorarsan uzmanlaşmak istediğin alan için okunması gereken bölüm diye bir şey yoktur. Yani şöyle söyleyeyim SEOda uzmanlaşmış elektrik-elektronik mühendisi gördüm ben.
Okuduğun bölümde teknolojiye dayalı temel bilgiler edinirsin fakat uzmanlaşmak istediğin alan için gerek etkinlikler olsun gerek araştırmalar veya sertifikasyonlar olsun bu şekilde kendini geliştirirsin.
Bölüm tavsiyem içinse bilgisayar programcılığı, teknolojileri veya bilgisayar, yazılım mühendisliği olabilir. Eğitim hayatında başarılar dilerim :)
Elektrik Elektronik Mühendisinin SEO'da uzmanlaşması absürt bir şey mi? :)
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendislik Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MasterKazanç Anlatmak istediğinizi anladım. Ben, Elektronik Mühendisliğiyle alakalı şunları ekleyeyim: Aslında elektronik yazılımın temelidir. Elektronik mühendisleri de; bilgisayar temelleri, algoritma ve programlama eğitimlerini, lisans yaparken henüz ilk yarıyıllarında iken alırlar. Yani Yazılım, Elektrik Elektronik Mühendislerinin çalıştığı belli sektörlerden de biridir.
Değişim rüzgarları estiğinde aptallar duvar örer, akıllılar ise yel değirmeni yapar.