Googlemapsyorum.com adresine kayıt olun kullanımda olan gmail hesabınızla size verilen ilanlarda (Google haritalar yorumları) 5 Yıldızlı yorum atmanız karşılığında kontrol edildikten sonra bakiyenize 0.25 Kuruş Eklenmektedir. Yorumlar Sektöre özel olmak zorundadır. Kontrol Edilmektedir. 10 Dakika içerisinde yorum atılmaz ise iş sizden düşecektir.
Minimum bakiye talebi 15 TL'dir. TELEFON NUMARANIZI DOĞRU YAZMAMANIZ DURUMUNDA İLERLEYEN ZAMANLARDA HESABINIZA ERİŞİM KISITLANACAKTIR.
ÜYE ALIMLARI 1000 Kişi ile sınırlıdır.
Şöyle düşünün artık tüm firmalar bunu yapıyor. Yapmayan firma aşağıda kalıyor. Etik olmayabilir ama bu dünya da artık Etik sadece bir kelimeden ibaret :)
Ayrıca sizinde takipçi satın aldığınızı görüyorum ticaret puanınıza baktığımda, bu da bir görüntü aldatmacasıdır. Nasıl bot takipçi alınıyorsa yorumda alınabilir. onurkaplan
Şöyle düşünün artık tüm firmalar bunu yapıyor. Yapmayan firma aşağıda kalıyor. Etik olmayabilir ama bu dünya da artık Etik sadece bir kelimeden ibaret :)
Tüm firmalar bunu yapmıyor En azından kurumsal olanlar.
Merdiven altı Firmalar ve dolandırmak isteyen firmalar bunları evet yapıyor.
Takipçi satın almakla bunu nasıl aynı şeye koydunuz anlamak mümkün değil elma ve armut durumu
Ben kimseye bilmem ne kadar takipçim var bu kadar fiyata satıyorum demedim
Buraya girip konu baltalamandaki amaç nedir forumda kaç tane bu hizmeti veren adam var kardeşim herşeyden önce sanane? Seni ne ilgilendirir. onurkaplan