haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkdadaşlar emekli olunca projelik olarak düşündüğüm domainin .NET uzantısını almak için yıllarca takip ettim ama hiç boş bulamamıştım. Şimdi bırakın .NET'i COM'lar bile boşta. İnternet mecrasında macera arayan kişi ve kişiler doların artmasıyla birlikte atıl durumda bekleyen domainleri yenilemeyerek pazarda piyasayı gözetleyen yeni girişimcilere bir anlamda fırsat tanımaktadır. Bu fırsatı değerlendirerek herkes domain alsın bence ...
Düşünün bir sivasevyemekleri, tokatevyemekleri, nigdeevyemekleri, corumevyemekleri gibi onlarca domaini SANKO HOLDİNG almış. Koca holdingneden bu kadar önemsiyor bu işi ? Çünkü bu işte gelecek var.
Doların muhtemel artış seyrine bağlı olarak güzel domainler boşa düşebilir. Söylemedi demeyin. Yerinizi alın. İstediğiniz yerde konumlanın. Benden söylemesi ...
3 kişi bu mesajı beğendi.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğru söylüyorsun...
not: >Görüşemiyoruz uzun süredir.. :laugh:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör, Blogger Tema Yayıncısı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
2 yıldır bir domain takip ediyorum tam düştü derken elin Japonu almış :) Zor be hocam bırakmıyorlar.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bende de olmuştu aynı durum .NET uzantısını Çinliler almıştı. Alfabalerine bakmadan latin alfabesindeki Türkçe ismi sen dut al )) Zaten COM falan yok da ... Şimdi tüm uzantıları boş inan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
İyi güzel hoşta yenileme zamanı geldiğinde ekrana bakakalıyorsun :) Birikim yoksa bu işlere girmenizi önermem zira uzun yıllar domaini elinizde tutmanız gerekebilir. Piyasa berbat durumda.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Arkadaşlar en güzel domainler onu hiç değerlendiremeyecek kişilerin elinde. O sebeple fırsatları değerlendirin. Haklılığımı da görmek için haber.com a bakın ...